Home » Sfeervol Woonbeton in Villa Weert

Sfeervol Woonbeton in Villa Weert

Woonbeton Berkers Vloeren

Berkers Vloeren heeft al verschillende villa’s in Weert mogen voorzien van een mooie woonbeton of gietvloer. Het is dan ook bijzonder leuk als na een intensief proces met de klant vooraf gaand aan de realisatie van de woonbeton vloer uiteindelijk het eindresultaat kunt bewonderen in een rapportage van The Art of Living. Je ziet dan daadwerkelijk alle puzzelstukjes bij elkaar komen.

Sfeervol woonbeton

De toegepaste woonbeton vloer in de villa van Weert is een levendige leefbeton vloer. In de hele woning is het woonbeton in de kleur Sabbia Naturale toegepast. Dit zorgt voor eenheid maar de warme kleur zorgt er ook voor dat de woning sfeervol en gezellig aanvoelt. Er is daarnaast uitstekend gebruik gemaakt van een combinatie van andere warme elementen zoals de toepassing van Arte behang en mooie kleden op de vloer.

woonbeton

In verbindingen met elkaar

Eén van de wensen van de opdrachtgever was een thuiskantoor maar wilden wel in verbinding met elkaar staan – ook als ze aan het werk zijn. Het thuiskantoor is met het woongedeelte verbonden door middel van een vide zodat je toch het zicht op elkaar behoud. Alle ruimtes worden ook naadloos verbonden door de warme, levendige woonbeton vloer. De toepassing van de vele glazen deuren zorgt voor meer transparantie en verbintenis met elkaar.

Tuingericht wonen

Architectenburo ZIJN uit Maarheeze heeft de wensen van de opdrachtgever vertaald naar een harmonieuze villa. De moderne landelijk villa is ontworpen op het tuingericht wonen. De vele raampartijen trekken de omgeving naar binnen. Doordat de kavel langwerpig is, glijdt je blik helemaal over het gazon en lijkt de tuin eindeloos.

 

Modern landelijke villa Weert woonbeton
Maak ook jouw droominterieur werkelijkheid

Jouw droominterieur hoeft geen droom te blijven! Vaak kan deze droom werkelijkheid worden door  kleine of slimme aanpassingen.  Durf te combineren en ontdek hoe je met een mix van dure en goedkope items jouw droominterieur werkelijkheid kunt maken.

Slimme keuze en creatief denken

Vaak wordt er gedacht dat een droominterieur alleen te verwezenlijken is met hoge prijskaartjes, maar de waarheid is dat een stijlvol interieur niet perse duur hoeft te zijn. Combineer en mix verschillende prijscategorieën met elkaar om een unieke en betaalbare stijl te creëren. Er wordt een totaal nieuwe ruimte en luxe gecreëerd door over de oude, donkere tegelvloer een naadloze, lichte en duurzame gietvloer aan te brengen. De oude keuken kan worden gepimpt middels wrapping of een likje verf maar denk bijvoorbeeld ook aan het zelf maken van decoratieve objecten.  Deze unieke elementen geven jouw interieur karakter, zorgen ervoor dat je je thuis voelt zonder dat het je te veel geld kost.

Meer interieur ideeën op doen in combinatie met een woonbeton of gietvloer ? Bekijk onze instagram of facebook pagina met uiteenlopende interieurs in verschillende prijsklasse.

Lees ook andere berichten…

Gietvloer in zandkleur beige
Gietvloer in zandkleur beige

Waarom zijn gietvloeren en woonbeton vloeren in een zandkleur zo populair? Het voordeel van een gietvloer in zandkleur...