Home » Contact

Leuk dat u contact op wilt nemen!

Benieuwd naar onze naadloze woonbeton en gietvloeren, heb je een vraag of wilt u een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom op Ekkersrijt 4403 te Son? Neem contact met ons op!

Bel, mail of gebruik het onderstaande contactformulier.

Bij Berkers Vloeren staat persoonlijke service hoog in het vaandel en wij zijn u graag van dienst!

Willeke en Han Berkers

Waarom een woonbeton of gietvloer van Berkers Vloeren?

Kwaliteit en vakmanschap

Al sinds 1993 NOA vloerenspecialist op het gebied van zowel ondervloeren als vloerafwerkingen. De NOA-Afbouwgarantie houdt in dat u verzekerd bent van heldere concrete afspraken en vakwerk. Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige producten in onze woonbeton en gietvloeren en met onze jaren ambachtelijke ervaring heeft u gegarandeerd een kwaliteitsvloer. Onze vakkennis houden wij op hoog niveau door het regelmatig volgen van gecertificeerde trainingen en cursussen.

Breed assortiment naadloze vloeren

Wij onderscheiden ons door een breed assortiment woonbeton en gietvloer systemen. De uitstraling kan variëren van rustig tot druk en van natuurlijk tot minimalistisch, daarom is er altijd wel een vloer welke bij u past. Kenmerkend van ons assortiment vloeren is dat deze naadloos zijn en een beperkte opbouwhoogte hebben van 2 tot 6 mm dik. Uitermate geschikt in combinatie met vloerverwarming.

Inspirerende Showroom

In de showroom van Berkers Vloeren kunt u met de eigen ogen de verschillende type woonbeton en gietvloeren bekijken en ervaren. In de showroom hebben wij grote kleurstalen beschikbaar zodat u ook een goede indruk krijgt van de vloer in uw gewenste kleur en uitvoering. Keuzestress? U kunt van Willeke Berkers en Joyce van Luik uitgebreid gratis kleuradvies krijgen afgestemd op de vloerafwerking en uw persoonlijke wensen.

Passie en betrokken

Berkers Vloeren werkt met een klein gepassioneerd team en denken graag mee over de invulling van uw ideale woonbeton of gietvloer. Wij hechten waarde aan persoonlijke aandacht en begeleiden u tijdens het gehele traject van A tot Z. Laat u verrassen door de vele uitvoeringsmogelijkheden en technische kennis zodat uw droominterieur werkelijkheid kan worden.

BLOG & INSPIRATIE

Bekijk hier onze blog berichten.

Sfeervol Woonbeton in Villa Weert

Sfeervol Woonbeton in Villa Weert

Berkers Vloeren heeft al verschillende villa’s in Weert mogen voorzien van een mooie woonbeton of gietvloer. Het is dan ook bijzonder leuk als na een intensief proces met de klant vooraf gaand aan de realisatie van de woonbeton vloer uiteindelijk het eindresultaat...

Lees meer
Ontdek Wereld Interieurtrends en Gietvloeren

Ontdek Wereld Interieurtrends en Gietvloeren

Samen de Wereld Verkennen: Ontdek 5 Interieurtrends en Gietvloeren voor een Perfecte Match Vandaag nodig ik je uit om samen een wereldreis te maken door gietvloeren en interieurtrends van verschillende continenten. We gaan niet alleen praten over wat deze stijlen...

Lees meer