Home » Contact

Leuk dat u contact op wilt nemen!

Benieuwd naar onze naadloze woonbeton en gietvloeren, heb je een vraag of wilt u een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom op Ekkersrijt 4403 te Son? Neem contact met ons op!

Bel, mail of gebruik het onderstaande contactformulier.

Bij Berkers Vloeren staat persoonlijke service hoog in het vaandel en wij zijn u graag van dienst!

Willeke en Han Berkers

Waarom een woonbeton of gietvloer van Berkers Vloeren?

Kwaliteit en vakmanschap

Al sinds 1993 NOA vloerenspecialist op het gebied van zowel ondervloeren als vloerafwerkingen. De NOA-Afbouwgarantie houdt in dat u verzekerd bent van heldere concrete afspraken en vakwerk. Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige producten in onze woonbeton en gietvloeren en met onze jaren ambachtelijke ervaring heeft u gegarandeerd een kwaliteitsvloer. Onze vakkennis houden wij op hoog niveau door het regelmatig volgen van gecertificeerde trainingen en cursussen.

Breed assortiment naadloze vloeren

Wij onderscheiden ons door een breed assortiment woonbeton en gietvloer systemen. De uitstraling kan variëren van rustig tot druk en van natuurlijk tot minimalistisch, daarom is er altijd wel een vloer welke bij u past. Kenmerkend van ons assortiment vloeren is dat deze naadloos zijn en een beperkte opbouwhoogte hebben van 2 tot 6 mm dik. Uitermate geschikt in combinatie met vloerverwarming.

Inspirerende Showroom

In de showroom van Berkers Vloeren kunt u met de eigen ogen de verschillende type woonbeton en gietvloeren bekijken en ervaren. In de showroom hebben wij grote kleurstalen beschikbaar zodat u ook een goede indruk krijgt van de vloer in uw gewenste kleur en uitvoering. Keuzestress? U kunt van Willeke Berkers en Joyce van Luik uitgebreid gratis kleuradvies krijgen afgestemd op de vloerafwerking en uw persoonlijke wensen.

Passie en betrokken

Berkers Vloeren werkt met een klein gepassioneerd team en denken graag mee over de invulling van uw ideale woonbeton of gietvloer. Wij hechten waarde aan persoonlijke aandacht en begeleiden u tijdens het gehele traject van A tot Z. Laat u verrassen door de vele uitvoeringsmogelijkheden en technische kennis zodat uw droominterieur werkelijkheid kan worden.

BLOG & INSPIRATIE

Bekijk hier onze blog berichten.

Gietvloer in zandkleur beige

Gietvloer in zandkleur beige

Waarom zijn gietvloeren en woonbeton vloeren in een zandkleur zo populair? Het voordeel van een gietvloer in zandkleur – ook wel beige genoemd - is dat deze kleur makkelijk te combineren is. Kortom, een perfecte basis voor uw interieur. Zandkleur is een neutrale kleur...

Lees meer
Duurzame Bio Cement gietvloer

Duurzame Bio Cement gietvloer

Ben je op zoek naar een duurzame vloer die perfect samengaat met vloerverwarming én een geweldige uitstraling heeft? De uitstraling van cement, maar dan ecologisch Waar vroeger in geval van een ecologische verantwoorde naadloze vloerafwerking in combinatie met een...

Lees meer