Home » Leefbeton in modern interieurontwerp

Leefbeton in modern interieurontwerp

woonbeton

Interieurstyling op hoog niveau 

Elke Bartels is gespecialiseerd in interieurstyling en is oprichtster van studioLKE. Elke en haar man Vincent zijn een aantal jaren geleden een grote uitdaging aangegaan: een seventiesbungalow updaten zodat je er nooit meer weg wilt. Dat is, samen met een jong architectenbureau Hal 2 waar Elke werkzaam was, zeker gelukt! Een mooi groot project van Hal 2.

Industriële betonnenvloer als basis

De architecten hebben op basis van hun wensen een bouwtechnisch plan gemaakt. Elke en haar man vonden namelijk de vorm van het huis prachtig, maar aan het interieur moest een hoop gebeuren. Het huis had geen bovenetage maar ze wilden wel een extra slaapverdieping. Om geen puntdak op de bungalow te hoeven bouwen, kozen ze ervoor de grond in te gaan zodat ze uiteindelijk minder hoog uit zouden komen. De niveauverschillen zorgen voor een sfeervolle indeling. Per vertrek hadden ze een budget en wilden daarbinnen natuurlijk de mooiste oplossingen. Daarom hebben ze  gekozen voor een  industriële betonlookvloer van Berkers Vloeren.

Elke en Vincent zijn zeer tevreden en ze gaan ervan uit dat ze nooit meer weggaan uit dit droomhuis: dat zorgt voor rust.

Industriële leefbeton vloer
Stoer leefbeton

De industriële betonnen vloer is een stoere leefbeton vloer met een natuurlijke look. Dit geeft onder andere een erg mooi contrast tussen de verschillende zones en is daarnaast ook erg onderhoudsvriendelijk. Het gebruik van natuurlijke materialen zoals de houten trap, het leefbeton of planten hebben een grote invloed op de sfeer van de ruimte.  Op de website treft u veel meer informatie over verschillende leefbeton ofwel woonbeton vloeren.

Lees ook andere berichten…

Design woonbeton villa Schijf
Design woonbeton villa Schijf

Design woonbeton The Art of Living Een prachtige Design woonbeton vloer van Berkers Vloeren in de prachtige villa in...