Home » Offerte

Gratis offerte woonbeton en/of gietvloer aanvragen

Gratis offerte voor een woonbeton en/of gietvloer aanvragen kunt u eenvoudig door het onderstaande invulformulier in te vullen.
Met passie en een klein hecht team adviseren en realiseren wij dagelijks verschillende soorten woonbeton en gietvloeren.
Ook bij u kunnen wij uw droomvloer verwezenlijken!
Uiteraard is het ook mogelijk om een prijsopgave telefonisch op te vragen of naar aanleiding van uw bezoek aan onze showroom de gewenste informatie te ontvangen.

Prijs gietvloer en/of woonbeton

Om de prijs van uw gewenste droomvloer te bepalen hebben we informatie nodig over de situatie en uw wensen.
De kosten van een woonbeton of gietvloer zijn namelijk afhankelijk van een aantal factoren zoals het vloeroppervlakte, het gebruikte materiaal, de ondergrond, type vloerafwerking en BTW tarief.
Door het invullen van onderstaand formulier verwerken wij graag uw wensen en verwachtingen in een heldere advies en prijsopgave.
Weet u nog niet welk type vloerafwerking u wenst? Geen probleem, want wij kunnen voor u ook meerdere offertes uitwerken van verschillende vloerafwerkingen met bijbehorende prijsopgave.
Natuurlijk is ook belangrijk dat u ook nog de verschillen zelf komt ervaren in onze showroom op het meubelcentrum Ekkersrijt 4403 te Eindhoven – Son.
Berkers Vloeren heeft kwaliteit, vakmanschap en persoonlijke aandacht hoog in het vaandels staan en dat is terug te zien in onze advisering, service en natuurlijk in onze ambachtelijk gemaakte vloeren.

 

Offerte formulier invullen

Type aanvraag

Aanhef

Projectgegevens

Leeftijd woning

Type ondergrond

Vloerverwarming

Type vloerverwarming

Woonhuis

Interesse in

5 + 5 =

BLOG & INSPIRATIE

Bekijk hier onze blog berichten.

Gietvloer in zandkleur beige

Gietvloer in zandkleur beige

Waarom zijn gietvloeren en woonbeton vloeren in een zandkleur zo populair? Het voordeel van een gietvloer in zandkleur – ook wel beige genoemd - is dat deze kleur makkelijk te combineren is. Kortom, een perfecte basis voor uw interieur. Zandkleur is een neutrale kleur...

Lees meer
Duurzame Bio Cement gietvloer

Duurzame Bio Cement gietvloer

Ben je op zoek naar een duurzame vloer die perfect samengaat met vloerverwarming én een geweldige uitstraling heeft? De uitstraling van cement, maar dan ecologisch Waar vroeger in geval van een ecologische verantwoorde naadloze vloerafwerking in combinatie met een...

Lees meer