Home » Showroom

Afspraak showroom woonbeton & gietvloeren

Plan uw bezoek

In de showroom van Berkers Vloeren kunt u een uitgebreid assortiment woonbeton en gietvloeren bekijken, elk met een eigen karakter en voor elk interieur van industrieel tot landelijk of modern tot klassiek. Daarom is er altijd wel een vloerafwerking welke passend is bij uw wensen en situatie.

Bel, mail of gebruik het contactformulier voor het maken van een afspraak voor een bezoek in onze showroom.

Tijdens de afspraak kunnen wij dan uitgebreid de tijd nemen om uw wensen te bespreken, mogelijkheden te inventariseren en de wondere wereld van giet- en woonbeton vloeren te ontdekken.

Wij plannen afspraken in onze showroom in op maandag tussen 13.00 en 17.00 uur, dinsdag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur en zaterdags tussen 09.30 uur en 13.00 uur.

Ik wil de showroom bezoeken

Gratis kleuradvies woonbeton en gietvloeren

Joyce van Luik en Willeke Berkers willen met hun passie voor kleur en interieur u graag adviseren en verrassen met de uiteenlopende mogelijkheden en hun professionele kijk.
Voor een gratis kleuradvies adviseren wij kleurstalen mee te nemen naar de showroom. Denk hierbij aan stalen van de keuken, aanrechtblad, staal of kussen van de stof of leer van het bankstel, gordijnen, behang etc.
Foto's van meubels en/of sfeerimpressies van de beoogde stijl van uw interieur helpen zeker ook voor een optimaal advies.
Samen wordt er dan gekeken naar de verschillende mogelijkheden voor de beoogde stijl van uw interieur.

Voorafgaand aan een kleurafspraak is veelal eerst een oriënterende en informatieve afspraak in de showroom waarbij uw wensen en verschillende mogelijkheden van gietvloeren en woonbeton worden besproken.
In dit oriënterend gesprek kan ook al globaal naar de verschillende kleuren worden gekeken.
Tijdens de kleurafspraak worden alle interieur- en kleuraspecten verder uitgediept.
Het is na de kleurafspraak ook mogelijk om een selectie van de gekozen kleurstalen enkele dagen te lenen zodat u thuis rustig de kleuren kunt bekijken.

Combineer Berkers Vloeren
met een bezoek aan Meubelcentrum Ekkersrijt

De showroom van Berkers Vloeren is gelegen vlakbij de grootste woonboulevard van het Zuiden, pal naast de A50 dus makkelijk bereikbaar. Een bezoek aan de showroom van Berkrs Vloeren is dus leuk te combineren met een bezoek aan Meubelcentrum Ekkersrijt – Eindhoven. De meubelboulevard heeft een ruim parkeerdek en bij Berkers Vloeren kunt u ook gemakkelijk en gratis uw auto parkeren.

Tijdens uw afspraak in onze showroom kunt verschillende soorten gietvloeren en woonbeton vloerafwerkingen bekijken. U krijgt dan direct een goed beeld van de verschillende materialen en uitvoeringen. Natuurlijk voorzien wij u van advies over de vloer die het beste bij uw wensen en situatie aansluit. Om u zo goed mogelijk van persoonlijk advies te voorzien, zijn wij uitsluitend geopend op afspraak. Hierdoor kunnen we elke klant de juiste aandacht kunnen geven.

Wij zorgen dat de koffie voor u klaar staat!

De showroom van Berkers Vloeren bevindt zich op de 1e verdieping, welke enkel per trap toegankelijk. Mocht dit een probleem zijn, graag eventjes contact opnemen zodat we kunnen kijken naar een passende oplossing.

Route Berkers Vloeren

Auto en parkeren

Voor een bezoek aan onze showroom verzoeken wij u vriendelijk telefonisch een afspraak te maken zodat wij ruim de tijd voor u kunnen nemen om de verschillende soorten gietvloeren en gewenste vloeropbouw met u kunnen doornemen.

Bereikbaarheid met de auto

Vanuit de A50/Kennedylaan: Neem de afslag industrieterrein Ekkersrijt, afslag 6.

Vanuit de richting Maastricht/Tilburg:Neem de afslag Eindhoven centrum en houd dan richting industrieterrein Ekkersrijt aan, afslag 6.

Vanuit de richting ’s Hertogenbosch:Neem de afslag Eindhoven centrum en houd dan richting industrieterrein Ekkersrijt aan, afslag 6.

Bij de stoplichten gaat u rechts (aan de rechterzijde ziet u de KPN XL winkel).Volg daarna de routeborden Meubelcentrum Ekkersrijt na de rotondes. Berkers Vloeren ligt in de zijstraat van de IKEA, neem de afslag Ekkerrijt 4400 ( op de hoek zit Jysk en Leolux en de andere hoek Grando Keukens).

Parkeren

Berkers Vloeren heeft 3 eigen parkeervakken en langs de straat is meestal voldoende parkeergelegenheid.

Openbaar Vervoer

Neem vanaf Eindhoven Centraal Station, stadsbus 11 naar Meubelplein Ekkersrijt.Er is een bushalte recht tegenover Berkers Vloeren.

BLOG & INSPIRATIE

Bekijk hier onze blog berichten.

Sfeervol Woonbeton in Villa Weert

Sfeervol Woonbeton in Villa Weert

Berkers Vloeren heeft al verschillende villa’s in Weert mogen voorzien van een mooie woonbeton of gietvloer. Het is dan ook bijzonder leuk als na een intensief proces met de klant vooraf gaand aan de realisatie van de woonbeton vloer uiteindelijk het eindresultaat...

Lees meer
Ontdek Wereld Interieurtrends en Gietvloeren

Ontdek Wereld Interieurtrends en Gietvloeren

Samen de Wereld Verkennen: Ontdek 5 Interieurtrends en Gietvloeren voor een Perfecte Match Vandaag nodig ik je uit om samen een wereldreis te maken door gietvloeren en interieurtrends van verschillende continenten. We gaan niet alleen praten over wat deze stijlen...

Lees meer