Home » Grote metamorfose verbouwing met woonbeton

Grote metamorfose verbouwing met woonbeton

Woonbeton Architect James

Grote metamorfose verbouwing met woonbeton

De grote metamorfose bij de verbouwing van het woonhuis in Rosmalen is gerealiseerd door James. James is een jong en praktisch bouwtechnisch ontwerpbureau met passie voor detail. In deze prachtige woning is een Design Woonbeton vloer van Berkers Vloeren toegepast. De woonbeton vloer creëert meer ruimte in deze mooi verbouwde woning.

Creëren van meer ruimte & Design Woonbeton

De verbouwing van deze woning in Rosmalen is gerealiseerd voor een familie die vanuit Amsterdam naar Rosmalen in Brabant is verhuisd. Komende uit een compacte woning in Amsterdam was er de wens om meer lucht, licht en ruimte te creëren welke ze altijd al had willen hebben. James heeft de woning onder de loep genomen en interessante ruimtelijke aspecten hier uitgelicht en doorgetrokken in het nieuwe ontwerp. Het nieuwe ontwerp crëeert extra ruimte op de begane grond maar ook op de verdieping waar de familie nu allemaal een eigen kamer heeft gekregen. Ook de toepassing van de naadloze Design woonbeton vloer zorgt voor een belangrijke bijdrage in het ruimtelijk effect van de woning.

 Spannend ontwerp

James nam de contourlijn van de huidige woning en speelde ermee om een hedendaagse vorm te maken die een spannend spel speelt met de zijgevel van de woning. De bestaande hoogteverschillen zijn op een speelse manier opgenomen in het ontwerp en definiëren verschillende plekjes in een zeer ruim geworden huis.

Bron: James website https://www.james.archi/

Design Woonbeton woonkamer
Naadloze gietvloeren en woonbeton vloeren

Naadloze gietvloeren en woonbeton geven een ruimtelijk gevoel. De vloer wordt niet onderbroken door bijvoorbeeld naden of voegen. Ook kleur doet veel aan dat ruimtelijk gevoel. Lichte woonbeton en gietvloeren maken elke ruimte visueel groter en zorgt ervoor dat andere designelementen prominenter aanwezig zijn.

Benieuwd welke woonbeton of gietvloer in uw woning past? Maak een afspraak voor een bezoek aan de showroom en laat u verrassen door de vele verschillende uitvoermogelijkheden!

Meer gietvloer en woonbeton ideeën op doen? Bekijk onze bekijk onze vloeren foto-galerij met volop interieurfoto’s.

 

Lees ook andere berichten…

Design woonbeton villa Schijf
Design woonbeton villa Schijf

Design woonbeton The Art of Living Een prachtige Design woonbeton vloer van Berkers Vloeren in de prachtige villa in...