Home » Kwaliteit

Kwaliteit

Op zoek naar een kwaliteitsvloer?

Een kwaliteitsvloer begint bij de vloeropbouw en de advisering hierin. Wij nemen graag uitgebreid de tijd om in een persoonlijk gesprek de situatie en vloeropbouw samen met u nader te bespreken. De advisering in de vloeropbouw begint bij voorkeur in een vroeg stadium. Door onze jarenlange ervaring in de cementdekvloeren kunnen wij u hierin optimaal adviseren. Wij over een breed netwerk van cementdekvloeren bedrijven en aannemers waarmee wij u verder kunnen helpen.

Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten, zijn voortdurend bezig met verbeteringen en nieuwe ontwikkelingen o.a. in samenwerking met verschillende leveranciers. Han Berkers realiseert samen met een klein vast team dagelijks met veel enthousiasme en deskundigheid uiteenlopende vloerafwerkingen. Dit zijn verschillende betonlook vloerafwerkingen, zowel gietvloeren als de zogenaamde woonbeton vloeren met een natuurlijke look. De roots van Han Berkers ligt dan ook immers in de cementgebonden vloeren, waar de passie en het ambachtelijk vakwerk is begonnen.

Jaarlijks wordt kennis en techniek up-to-date gehouden door middel van cursussen en bijeenkomsten van het bedrijfschap. Berkers Vloerenbedrijf is aangesloten bij de NOA. Als NOA-vakman moet Berkers Vloerenbedrijf voortdurend aan belangrijke kwaliteitsmaatstaven, gedragsregels en eisen voldoen. Alleen zo behouden wij het recht op de NOA Afbouwgarantie. Daarnaast worden wij door de NOA en Bedrijfsschap Afbouw op de hoogte gehouden over nieuwste ontwikkelingen.

Betonlook vloer Eersel
Offerte

Vraag vrijblijvend aan

Showroom

Zien, voelen, vergelijken

Inspiratie

Bekijk onze fotogallerij!

Kwaliteit

Ambachtelijk vakwerk

Kleuradvies

Kleuren combinaties

Contact

Heb je vragen?

Onze werkwijze

Onze persoonlijke aanpak en brede kennis op vloerengebied kenmerkt ons bedrijf, waarbij wij een uniek en uitgebreid aanbod hebben in naadloze vloerafwerkingen, in zowel betonlook en marmerlook vloeren alsmede woonbeton met natuurlijke look. Op onze website van Berkers Vloeren treft u bij het kopje betonlookvloeren alsmede op de website totaal-betonlook.nl treft u veel informatie over de verschillende woonbeton en gietvloeren. In onze showroom kunt u met eigen ogen de verschillende vloerafwerkingen komen ervaren. Bezoek onze showroom op afspraak zodat wij uitgebreid de tijd voor u kunnen nemen.

Wij heten u van harte welkom en zijn u graag van dienst!

Met vriendelijke groet,
Willeke en Han Berkers

Woonbeton Jaap

Benieuwd naar de kosten van gietvloer en/of woonbeton?

Ontvang vrijblijvend advies en opgave van kosten van de verschillende betonlook vloeren.
Voor elke interieur is er wel een passende naadloze woonbeton of gietvloer vloerafwerking.

Ziet u door de bomen het bos niet meer?
In de showroom kunt u een uitgebreid assortiment woonbeton en gietvloeren bekijken en maken wij u wegwijs in het bos van de betonlook vloeren.

Categorie betonlook vloeren

Kleuradvies

Inspiratie & advisering

Categorie betonlook vloeren

Vrijblijvende offerte

Woonbeton & Gietvloeren

Categorie betonlook vloeren

Gratis adviesgesprek

Zien, voelen & vergelijken