Home » Video

Video’s met vloeren van Berkers

Onderstaand een aantal video’s en tv afleveringen van onze vloeren!

Binnenkijken droomhuis in Strijbeek – VT Wonen

Marieke verhuisde voor de liefde van Den Bosch naar Breda, waar ze nu samenwoont met haar vriend Martijn en hun kinderen Pleun en Morris. Ze droegen zelf moodboards aan bij de architect voor hun nieuwbouwhuis dat een mix is van Belgische pastorijstijl met een aanbouw van Oudhollandse potdekseldelen. Een droomhuis, dankzij de last-minute aanpassingen die Marieke uiteindelijk zelf nog deed in het ontwerp.

Eigen inspanningen

Hun woonstijl is in de basis vooral licht en neutraal met wat industriële elementen. Marieke: “We houden heel erg van natuurlijke materialen zoals hout en beton (Venetiaans Woonbeton van Berkers Vloeren) en van een combinatie van oud en modern.” Met haar grote passie voor interieurontwerp heeft Marieke een groot deel van de meubels zelf ontworpen.

Bron: VT Wonen

Realisatie cementdekvloer

Om u een indruk te geven hoe de realisatie van een cementdekvloer in zijn werk gaat onderstaand een korte introductiefilm over Berkers Vloerenbedrijf.

Help mijn man is Klusser – Arnhem

De grootste verbouwing ooit bij “Help mijn man is klusser” van RTL4 met John Williams in Arnhem.
Zonder een oplossing voor de vloer zou er GÉÉN Aflevering komen….

Gelukkig had Berkers Vloeren hiervoor de oplossing met een aantal aanpassingen en een sneldrogende cementdekvloer.

Jammer, dat in de praktijk de realisatie van een cementdekvloer niet zo snel gaat als in deze aflevering…. Kijk maar snel!

Help mijn man is Klusser – Heerlen

De allereerste televisie ervaring was erg indrukwekkend voor Han Berkers en Ferry Noijen. Een relatief kleine klus voor Berkers Vloeren maar een enorm mooie ervaring.

Hoe de TV ervaring begon….

Berkers Vloeren is benaderd door RTL4 voor de grootste klus ooit voor het project in Arnhem. Echter voor het project in Arnhem was eerst een technische inventarisatie nodig of de realisatie van de vloeren binnen dergelijk korte termijn gerealiseerd kon worden. Tijdens dit traject is Berkers Vloerenbedrijf tussentijds gevraagd voor om een helpende hand te bieden voor de aflevering in Heerlen.