Home » Over ons

Berkers Vloeren

Uw betonlook specialist!

In 1993 is Han Berkers gestart als cementdekvloeren specialist maar al vrij snel is het vloerenaanbod uitgegroeid naar diverse vloerafwerkingen. In de loop van de tijd hebben wij ons gespecialiseerd in betonlook vloerafwerkingen zoals woonbeton en gietvloeren. Doordat wij van oorsprong een cementdekvloeren bedrijf zijn, hebben wij veel kennis in huis op het gebied van ondervloeren en kunnen wij u dan ook uitstekend adviseren in de vloeropbouw.

Onze persoonlijke aanpak en brede kennis op vloerengebied kenmerkt ons bedrijf, waarbij wij een uniek uitgebreid aanbod hebben in betonlook-vloeren. Dagelijks adviseren en realiseren Willeke en Han Berkers samen met een klein vast team met veel enthousiasme en deskundigheid veel uiteenlopende vloeren.

Woonbeton en gietvloeren

De woonbeton en gietvloersystemen hebben slechts een minimale vloerdikte, waardoor ook uitstekend toepasbaar in renovatie projecten en nieuwbouw. In combinatie met vloerverwarming heeft een woonbeton of gietvloer een hoog rendement: laag energieverbruik en uitstekende verwarming.

Ontwikkeling & de handtekening van de vloerenlegger

Naast de meer bekende vloerafwerkingen zoals een PU gietvloer of Epoxy gietvloer heeft Berkers Vloeren ook meer onderscheidende vloerafwerkingen welke niet overal verkrijgbaar zijn. Voorbeelden hiervan zijn de Gietvloer NATURE of Quartz Stone Gietvloer. In samenwerking met de leverancier wordt een uniek vloersysteem ontwikkeld of door ontwikkeld op onze wensen in samenwerking. Met veel van onze leveranciers is intensief contact en jaarlijks scholing. Bij veel vloersystemen geldt dat elke m² vloer uniek is met een handtekening van de “meester”.

Offerte

Vraag vrijblijvend aan

Showroom

Zien, voelen, vergelijken

Inspiratie

Bekijk onze fotogallerij!

Kwaliteit

Ambachtelijk vakwerk

Kleuradvies

Kleuren combinaties

Contact

Heb je vragen?

Woonbeton Jaap

Werkgebied

Ons werkgebied ligt, afhankelijk van het type betonlook vloerafwerking alsmede vloeroppervlakte en ondergrond behandelingen, in een straal tot maximaal circa 80 km vanaf Son / Eindhoven. Voor de meeste betonlook vloerafwerkingen geldt dat het arbeidsintensieve vloerafwerkingen zijn. Rekening houden met een realisatietermijn van vier of vijf dagen is meer regel dan uitzondering.