Home » Design Woonbeton in The Art of Living

Design Woonbeton in The Art of Living

Design Woonbeton woning Breda

Architect Lenny van de Sande werd ingeschakeld voor een woning in Breda, Noord-Brabant, waar rust en ruimte gewenst was. De Design Woonbeton vloer van Berkers Vloeren zorgt voor een uitstekende bijdrage aan deze wens. Het naadloze karakter van de woonbeton vloer zorgt voor een ruimtelijk gevoel en brengt rust door dat er slechts subtiele kleurnuances in de betondesign vloer zitten.

Ontwerp LEN Architectuur   

De bestaande woning werd volledig vervangen door het ontwerp van Lenny, waarbij er een praktische scheiding is gemaakt tussen wonen en werken. Aan de achterkant grenst de woning namelijk aan het bedrijf: een kwekerij. Dit project had een speciale betekenis voor Lenny omdat haar zus en schoonbroer met hun 4 kinderen de nieuwe bewoners waren. Vandaar dat ze ook bijna 3 jaar met het project bezig is geweest, het moest natuurlijk perfect zijn!   

Design Woonbeton

Rustige beige Design woonbeton vloer

De woning is ruim en rustig met veel glas zodat buiten en binnen naadloos in elkaar overlopen. De design woonbeton vloer van Berkers Vloeren is in een prachtige beigetint. Deze unieke woonbeton vloer zorgt voor eenheid in de gehele woning, aangezien het een natuurlijke uitstraling heeft. Er is een smaakvolle combinatie gemaakt tussen hout en materialen in witte en zwarte accenten voor een rustige, lichte uitstraling.

Oog voor detail en licht

Lenny heeft door de hele woning details ingebracht voor het integreren van daglicht. Zo zie je vanuit de woonkamer door smalle panelen het kerkje in de verte, waar lang geleden de kinderen van haar zus zijn gedoopt. Dit soort details geven de woning een persoonlijk verhaal, iets wat Lenny in al haar ontwerpen toepast. In elk ontwerp staat het zoeken naar de essentie van de opgave centraal . Lenny ziet ieder project als een unieke vraag waar een specifieke aanpak en functionele oplossing bij hoort. Elke opgave start met een onderzoek naar de locatie en de omgeving, naar de unieke betekenis of kracht voor het ontwerp. Lenny streeft naar eenvoud en expressie, waarbij de mooie Design Woonbeton vloer in dit project een goede deelname in heeft gehad.

Bron en foto’s: The Art of Living

Berkersvloeren Design Woonbeton
Warm woonbeton

Vaak wordt er gedacht dat een woonbeton vloer kil en koud aanvoelt maar dit is alles behalve waar. De woonbeton gietvloeren zijn wat dat betref niet te vergelijken met de gevlinderde betonvloeren. De woonbeton vloeren nemen de omgevingstemperatuur aan en zijn verkrijgbaar in veel verschillende warme kleurtinten. Ook de uitvoering verschilt per type woonbeton vloer. Het Venetiaans Woonbeton is een levendige vloer in tegenstelling tot het Design Woonbeton dat een rustigere uitstraling heeft met minder kleurnuances. De nieuwste vloerafwerking de Lavasteen gietvloer PREMIUM is een krachtige, steenachtige gietvloer met een rustig levendig karakter.

 

Meer gietvloer en woonbeton ideeën op doen? Bekijk onze bekijk onze vloeren foto-galerij met volop interieurfoto’s. De meeste foto’s zijn door onze klanten naar ons gemaild dus benaderen het meest werkelijke beeld en zijn niet bewerkt.

 

Design Woonbeton

Lees ook andere berichten…

Design woonbeton villa Schijf
Design woonbeton villa Schijf

Design woonbeton The Art of Living Een prachtige Design woonbeton vloer van Berkers Vloeren in de prachtige villa in...