Home » Help mijn man is klusser van RTL4 te Arnhem

Help mijn man is klusser van RTL4 te Arnhem

Media help mijn man is klusser

Berkers Vloeren op TV!

Een bijzondere project is de bijdrage van Berkers Vloerenbedrijf geweest bij de verbouwing binnen 7 dagen van een woonhuis in Arnhem.

Help mijn man is klusser Arnhem

In een zeer vroeg stadium is Berkers Vloerenbedrijf door RTL4 van het programma ‘Help mijn is klusser’ benaderd om naar de mogelijkheden van de vloer bij dit woonhuis in Arnhem te bekijken.

De woonkamer vloer van deze bewoners was gewoon een zandbak?! Zonder een goede cementdekvloer kon de klus dus niet worden geklaard. Op zich nog niet zo’n groot probleem, maar omdat cementdekvloeren enorme tijdrovende droogtijden hebben kon de klus niet geklaard worden binnen een tijdsbestek van 6-7 dagen met een mFLOR pvc vloerafwerking.

Kortom, het specialisme van Berkers Vloerenbedrijf met de sneldrogende cementdekvloeren van 4 dagen boden de uitkomst om deze verbouwing voor RTL4 alsnog aan te starten.

Dit seizoen is de klus in Arnhem dan ook de grootste verbouwing ooit geweest en was het geweldig om het prachtige eind resultaat op tv te zien!

Ongeloofelijk hard hebben de klussers van RTL4 en natuurlijk ook onze Ferry en Han gewerkt om tot zo’n prachtig resultaat binnen 7 dagen te komen.

Lees ook andere berichten…

Design woonbeton villa Schijf
Design woonbeton villa Schijf

Design woonbeton The Art of Living Een prachtige Design woonbeton vloer van Berkers Vloeren in de prachtige villa in...