Home » Design woonbeton villa Schijf

Design woonbeton villa Schijf

Design Woonbeton

Design woonbeton The Art of Living

Een prachtige Design woonbeton vloer van Berkers Vloeren in de prachtige villa in Schijf. Het was de eer en uitdaging aan architect Arend Groenewegen om een bestaande villa om te toveren in een eigen ontwerp van dé perfecte woning op een prachtig kavel. Wonen in rust, op een design woonbeton vloer, omgeven door groen.

Moderne woning met robuuste twist

De bewoners kwamen in contact met Arend door een eerder ontwerp van hem, wat de inspiratiebron werd voor hun eigen woning. Ze zagen de door Arend ontworpen Vlaamse schuur op Pinterest en zijn stijl sprak ze direct aan. De combinatie van kleuren, de rieten kap maar vooral de authentieke zwarte potdekseldelen van de gevel die je open kunt zetten, waardoor ze fungeren als lamellen. Ze waren daar meteen enthousiast over en hebben dit dus ook bij hun eigen woning gerealiseerd. De zwarte lamellen vallen erg op als je de rustige straat in het vizier hebt.

Moderne witte keuken met Design woonbeton

De eerste aanschaf in het huis was een witte, strakke keuken. Mat en glans wisselen elkaar af en het L-vormige eiland biedt volop verborgen opbergruimtes. Bijpassend hebben ze van Berkers Vloeren een gewolkte, naadloze woonbeton vloer in een warmgrijze kleur Stone Grey gekozen. Deze design woonbeton vloer verbindt de ruimtes perfect met elkaar en sluit mooi aan bij de betontegels die buiten op het terras zijn gelegd.

Interieur en exterieur: warme, knusse sfeer

Vanuit de woonkeuken loop je de woonkamer in, die is omgeven door glas, waardoor de leefomgeving extra wordt vergroot. De eiken spanten, zwarte shutters en accessoires in terugkomende kleuren geven een gezellige en knusse sfeer aan het geheel.

Bron en foto’s: The Art of Living

Berkersvloeren Design Woonbeton
Sfeervol en stoer leefbeton

De Design Woonbeton vloer is een warme en stoere leefbeton vloer. Oneffeheden, structuur en de warme kleur Stone Grey geven de leefbeton vloer een stoer maar ook stijlvol karakter. In de villa is uitstekend gebruik gemaakt van de combinatie van verschillende materialen zoals hout, beton, leer en stof waardoor er een perfecte balans ontstaat. Bekijk hieronder de volledige rapportage van het prachtige ontwerp van Arend Groenewegen Architect BNA in de Art of Living.

Meer interieur ideeën op doen in combinatie met een Design Woonbeton vloer? Bekijk onze Design Woonbeton foto-galerij met uiteenlopende interieurs.

Naast het Design Woonbeton heeft Berkers Vloeren nog veel uiteenlopende naadloze woonbeton en gietvloeren. Een overzicht van ons assortiment treft u op Betononlookvloeren pagina.

 

Design Woonbeton

Lees ook andere berichten…

VT Wonen binnenkijken woonbeton
VT Wonen binnenkijken woonbeton

Binnenkijken in een droomhuis in Strijbeek Een droomhuis met een prachtige Venetiaans Woonbeton vloer van Berkers...