Home » Project Camarque

Project Camarque

Media project camarque

De familie Hage bouwt haar eigen droomhuis in eigen beheer onder bouwbegeleider Hans de Jong. Berkers Vloeren heeft voor deze woning de cementdekvloeren geleverd.

Het in eigen beheer bouwen van het ideale huis. Wie droomt er niet van? In tegenstelling tot wat velen denken, ligt die mogelijkheid veel dichterbij dan verwacht. De familie Hage is daarvan een perfect voorbeeld.

Onze (indirecte) opdrachtgever Bouwbegeleider Hans de Jong heeft de familie ondersteunt met het complete bouwproces, waarbij de planning, kostenbewaking, kwaliteit en tijd de keywoorden zijn! De klanten kopen zelf in maar door de kennis en de contacten welke Hans de Jong in de loop van de jaren heeft opgedaan, kan Hans goed helpen om goede materialen tegen lagere prijzen in te kopen. De kwaliteit is daarmee gegarandeerd en de klant profiteert dan ook nog eens van de kortingen die Hans bedingt. De rol van een bouwbegeleider lijkt in eerste instantie op die van de aannemer maar met het grote verschil dat de klant niet afhankelijk is van de beslissingen van de aannemer. Of zoals Hans de Jong zelf aangeeft: “Wie een bouwbegeleider inschakelt, is vrijer in zijn keuze maar krijgt wel de professionele hulp om goede beslissingen te nemen”.

De contacten van Berkers Vloerenbedrijf met Hans de Jong gaan verder terug dan in zijn huidige functie als onafhankelijke bouwgeleider. Voordat Hans zijn bedrijf is gestart is hij werkzaam geweest als directeur bij een midden/groot bouwbedrijf. In deze periode heeft Berkers Vloerenbedrijf intensief samengewerkt bij de realisatie van twee bijzondere projecten op de Efteling in Kaatsheuvel.

Berkers Vloerenbedrijf heeft voor het project Camarque voor de familie Hage traditionele cementdekvloeren gerealiseerd met het geautomatiseerd silo-systeem. Het silo systeem is het enige systeem op het gebied van cementdekvloeren waarbij garantie zit op de geleverde mortel o.a. doordat deze mortel bij derden wordt ingekocht. De gerealiseerde cementdekvloeren zijn van een C20 mortelkwaliteit d.w.z. bovenklasse woningbouw.

Benieuwd naar het verloop van de projectbegeleiding van de familie Hage?

In het bijgaande pdf bestand staat een uitgebreid verslag over de verloop van het bouwproces tot realisatie van hun droomhuis.

Meer weten over de nieuwe manier van bouwen met een onafhankelijke bouwadviseur?

Neem contact op met Hans de Jong van De Jong Bouwbegeleiding, telefoonnummer 06-54282085 of bezoek de website http://www.djbouwbegeleiding.nl/.

Lees ook andere berichten…

Design woonbeton villa Schijf
Design woonbeton villa Schijf

Design woonbeton The Art of Living Een prachtige Design woonbeton vloer van Berkers Vloeren in de prachtige villa in...