Home » Duurzame Bio Cement gietvloer

Duurzame Bio Cement gietvloer

Gietvloer of woonbeton vloer kopen

Written by Willeke Berkers

1 juni 2023

Ben je op zoek naar een duurzame vloer die perfect samengaat met vloerverwarming én een geweldige uitstraling heeft?

De uitstraling van cement, maar dan ecologisch

Waar vroeger in geval van een ecologische verantwoorde naadloze vloerafwerking in combinatie met een uitstekende uitstraling, kwaliteit, slijtvastheid in gedrang kwam, slaagt de Bio Cement gietvloer hierin met vlag en wimpel.

Met trots kunnen wij je informeren dat de Bio Cement gietvloer een watergedragen gietvloer, vrij van benzylalcohol en emissies met 100% natuurlijke vulstoffen is. Hierdoor is de Bio Cement gietvloer vriendelijker voor het milieu en heeft deze geen schadelijk effect op de menselijke gezondheid.
Het rendement in combinatie met vloerverwarming is optimaal door de minimale vloerdikte van circa 2-3 mm dik.  

Duurzame Bio Cement gietvloer in de kleur Olivera
Duurzame Bio Cement gietvloer in de kleur Olivera

Unieke schakeringen, kleur en structuur in de vloer

Door de toevoeging van de 100% natuurlijke vulstoffen en het opbouwen van de vloer in verschillende lagen wordt er ambachtelijk een naadloze vloerafwerking gecreëerd met een geweldige uitstraling!

Elke omgeving verdient de juiste vloer. De Bio Cement gietvloer is daarom verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen namelijk de Classic en RAW en standaard in 20 kleuren.

Bio Cement gietvloer

De CLASSIC uitvoering is een rustig iets levendige vloer, waarbij de RAW uitvoering van de Bio Cement gietvloer iets stoerdere en levendiger is.  

De standaard verschillende 20 kleuren zijn met uiterste zorg samengesteld aan de hand van de huidige interieurtrends onverdeeld onder de kleuren IBIZA, Scandinavisch, Landelijk, industrieel en hotel Chique..

Ibiza stijl

Kies een kleur uit deze zonnige stijl voor een warme en gezellige uitstraling. Deze stijl kenmerkt zich door het gebruik van zandkleuren en lichte kleuren, zoals grijs, wit en lichtbruin. In de woning komen vaak accenten terug van natuurlijke elementen zoals hout en riet.

Scandinavisch

Strak, minimalistisch en kleurrijk zijn termen die de Scandinavische stijl beschrijven. Deze stijl kenmerkt zich door het gebruik van pastelkleuren en wit. In de woning komen weinig accessoires terug, alles is erg strak en de woning straalt rust uit.

Industrieel

Een stoer, robuust interieur past bij de kleuren uit de lijn Industrieel. Deze stijl kenmerkt zich door het gebruik van kleuren zoals grijs, donkergrijs en zwart. In de woning komen vaak accenten terug van beton, hout, staal en glas.

Hotel Chique

Straal pure luxe uit met een kleur uit de lijn van Hotel Chique. Deze stijl kenmerkt zich door het gebruik van kleuren zoals donkerbruin, goud en donkerbruin. In de woning komen vaak accenten terug van marmer en velvet stoffen.

Landelijk

Sfeer, rust en warmte staan centraal bij de kleuren uit de landelijke lijn. Deze stijl kenmerkt zich door het gebruik van kleuren zoals bruin, grijs en groen. In de woning komen vaak woonaccessoires terug zoals een gewei aan de muur en een houten buffetkast.

Benieuwd naar deze milieubewuste en esthetisch hoog gewaardeerde vloerafwerking?

Maak dan snel een afspraak voor een bezoek aan de showroom.
Wij adviseren je graag welke uitvoering en kleur bij jouw woonstijl en persoonlijkheid past.

Je beleeft en ervaart dan deze geweldige gietvloer zelf!

Benieuwd naar de kosten van gietvloer en/of woonbeton?

Ontvang vrijblijvend advies en opgave van kosten van de verschillende betonlook vloeren.
Voor elke interieur is er wel een passende naadloze woonbeton of gietvloer vloerafwerking.

Ziet u door de bomen het bos niet meer?
In de showroom kunt u een uitgebreid assortiment woonbeton en gietvloeren bekijken en maken wij u wegwijs in het bos van de betonlook vloeren.

Lees ook andere berichten…