Home » NIEUW: Lavasteen Gietvloer PREMIUM

NIEUW: Lavasteen Gietvloer PREMIUM

Gietvloer of woonbeton vloer kopen

Written by Willeke Berkers

13 februari 2022

De ontwikkeling van de naadloze vloerafwerkingen staan niet stil.

Een prachtig voorbeeld hiervan is de Lavasteen Gietvloer PREMIUM een woonbeton vloer met een uiterst mat karakter.

Chique, tijdsloos en krachtig!

Unieke woonbeton: de gietvloer met lava

Een uniek woonbeton gietvloer met een steenachtige en natuurlijke uitstraling. Het is een oersterk en eigentijds vloersysteem op basis van speciaal geselecteerde harsen, fijn geruisgesteente lava, minerale vulstoffen en overige additieven. De Lavassteen Gietvloer PREMIUM wordt aangebracht in verschillende lagen en ambachtelijk per laag bewerkt. Het resultaat een levendige vloerafwerking door de zichtbare lavasteen met een uiterst matte afwerking en lichte structuur op de vloer.

Een witte, beige of zandkleurige vloer besmettelijk?

De populaire beige- en zandkleuren van dit moment zijn een prachtige basis voor de keuze van een vloerafwerking doordat deze kleuren makkelijk te combineren zijn in vrijwel elk interieur en toch een warme uitstraling geven. Het nadeel echter van deze prachtige beige- en zandkleuren is dat je op vrijwel elk vloersysteem vuil en stofjes erg goed ziet liggen. Wil je niet elk uur stofzuigen en dweilen maar toch een prachtige lichte kleur vloer? Dan is de Lavasteen Gietvloer PREMIUM de oplossing! De Lavasteen gietvloer is verkrijgbaar in verschillende tinten beige en zandkleuren, maar door de verwerking van de lavasteen in de woonbeton gietvloer en lichte structuur van de vloer valt vuil minder op!

Lavasteen gietvloer

Voel, ervaar en beleef de Lavasteen gietvloer PREMIUM

Tijdens de laatste lock-down hebben wij van Berkers Vloeren niet stilgezeten en hebben wij de unieke gietvloer met lava in de showroom gelegd en inmiddels ook al bij enkele projecten gerealiseerd.

Voel, ervaar en beleef de Lavasteen gietvloer PREMIUM gelegd in een prachtige beige zand kleur of in de warme, donkere uitvoering in onze showroom. Op grote kleurstalen zijn ook nog verschillende andere kleuruitvoering te bekijken, zoals verschillende grijs tinten, taupe en aardetinten. Naast de Lavasteen gietvloer kun je uiteraard ook nog verschillende andere naadloze betonlook vloerafwerkingen ervaren in onze showroom zoals het Venetiaans Woonbeton, Design Woonbeton maar ook de unieke Living Quartz Stone Gietvloer.

Nieuwgierig geworden? Maak een afspraak voor een bezoek in de showroom, telefoonnummer 0499-476199.

Lees ook andere berichten…