Woonbeton Eersel, Waalre, Bergeijk en Veldhoven


De vraag naar woonbeton in het interieur wordt steeds groter! Het is de benaming voor verschillende soorten betonlook-gietvloeren. Dit zijn eigentijdse vloeren, sommige met een strak design en sommige met een wat stoerder industrieel uiterlijk.Voor iedere stijl zijn ze dan ook toepasbaar en goed te combineren en vormt het een goede basis in elk interieur. De vloeren zijn er met verschillende structuren en in tal van kleurmogelijkheden.

Laat u adviseren door de specialisten van Berkers vloeren. Op ieder vlak, zowel technisch als esthetisch geeft Berkers vloeren advies. Laat u inspireren en adviseren in onze showroom en kies ook voor een mooie naadloze vloer in uw woning die helemaal aansluit bij de trend van nu. Veel van onze gerealiseerde vloeren kunt u ook bewonderen op onze Pinterest pagina en uiteraard op onze website www.berkersvloeren.nl.

Berkers Vloeren nodigt u graag uit in onze showroom, waar u onder het genot van een kopje koffie onze woonbeton vloeren en de kleur mogelijkheden van de verschillende betonlook vloeren kunt bezichtigen. U kunt zowel telefonisch, 0499-476199 als per mail, info@berkersvloeren.nl een afspraak maken.U kunt ons vinden vlak langs de snelweg op industrieterrein Ekkersrijt 4403 te Eindhoven. Wij zijn goed te bereiken vanuit alle regio's, zowel vanuit Eersel, Waalre, Bergeijk als Veldhoven.

Offerte aanvragen
Showroom
Fotogalerij
Film
Facebook   Instagram   Pinterest


RTL4 Help mijn man is klusser en sneldrogende cementdekvloer plus PVC vloer
Maandag 18 februari jl. zijn de opnames geweest van het nieuwe seizoen "Help mijn man is klusser" van RTL4 met John Williams waarbij Berkers Vloeren een bijdrage heeft geleverd met de sneldrogende cementdekvloer...
Lees meer

Onduidelijkheid vloerverwarming en wapeningsnet
Het wapeningsnet waaraan de vloerverwarmingsslagen wordt vastgemaakt heeft...
Lees meer