Home » Garanties

Afbouwgarantie

En leveringsvoorwaarden

Vloerenbedrijven aangesloten bij de NOA Afbouwgarantie zijn de herkennen aan NOA garantie logo. Berkers Vloerenbedrijf is aangesloten bij de NOA. Als NOA-vakman moet Berkers Vloerenbedrijf voortdurend aan belangrijke kwaliteitsmaatstaven, gedragsregels en eisen voldoen. Alleen zo behouden wij het recht op de NOA Afbouwgarantie.
Voor cementdekvloeren geldt een garantietermijn van 5 jaar en gietvloeren 2 jaar conform de Algemene Voorwaarden. De Algemene Consumentenvoorwaarden zijn door NOA in samenspraak met Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond opgesteld. Hierin zijn de rechten van zowel de consument als het afbouwbedrijf vastgelegd. Deze Algemene Voorwaarden kunt u onderstaand op onze website downloaden en worden met de offerte meegestuurd maar uiteraard sturen wij deze ook graag op verzoek naar u op.

NOA Afbouwgarantie

Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat alles netjes wordt afgehandeld. Met de NOA Afbouwgarantie bent u ook in dat geval het beste af. De Geschillencommissie behandelt elke situatie onpartijdig. En mochten wij in gebreke blijven, dan staat NOA in beginsel borg voor de goede afhandeling. Voor meer informatie kunt u terecht op www.ubentbeteraf.nl.

Brochure NOA Afbouw garantie

Download hier de brochure van de NOA Vakman Afbouw garantie.

Leveringsvoorwaarden

Algemene Leveringsvoorwaarden Consumenten

Algemene Leveringsvoorwaarden Afbouwbedrijven