Home » Betonlook vloeren » Lavasteen gietvloer PREMIUM

Eigentijdse en oersterke
Lavasteen gietvloer PREMIUM

 

Een mooi voorbeeld dat de ontwikkeling van de naadloze vloerafwerkingen niet stil staan
is de eigentijdse en oersterke Lavasteen Gietvloer PREMIUM!

Unieke woonbeton gietvloer met lava

De Lavasteen Gietvloer PREMIUM is een unieke woonbeton gietvloer met een steenachtig en natuurlijke uitstraling, zonder naden! Het is een eigentijds en oersterk vloersysteem op basis van speciaal geselecteerde harsen, minerale vulstoffen en overige additieven. De samenstelling van het materiaal, toegepaste kleur en de verschillende ambachtelijke aangebrachte en bewerkte lagen zorgen voor een unieke vloerafwerking.

Eigentijds wonen met de Lavasteen gietvloer

De Lavasteen gietvloer is door de steenachtige natuurlijke uitstraling niet vergelijkbaar met de traditionele PU gietvloer. De Lavasteen gietvloer PREMIUM heeft door de verwerking van het lava in de gietvloer en de ambachtelijk bewerking lichte structuur- en kleurnuances in de vloer. Hierdoor ontstaat een eigentijds, warm karakter van de woonbeton gietvloer met prachtige matte finish. Schikt voor elk interieur, tijdloos design en eigentijds!

Lavasteen gietvloer
Lavasteen gietvloer PREMIUM
Lavasteen gietvloer PREMIUM

Ambachtelijk woonbeton gietvloer en kleuren

Lavasteen gietvloer Premium wordt in verschillende lagen opgebouwd en ambachtelijk gemaakt.

Passie, vakmanschap, materiaal en kleur bepaalt de prachtige uitstraling van de Lavasteen gietvloer PREMIUM.

De verwerkte lava zal in de lichtere kleuren meer naar boven komen dan in de donkere kleuren waardoor de typische lavasteen schakeringen hierin iets minder zullen opvallen.

Een groot voordeel van de typisch lavasteen schakeringen is – vooral in de populaire maar ook besmettelijke lichte beige en zandkleuren – dat bevuiling niet zo snel opvalt maar je toch kan kiezen voor een lichte kleur vloer.

De Lavasteen gietvloer PREMIUM heeft een natuurlijke uitstraling met een steenachtig karakter. De gietvloer kan in de meeste situaties volledig naadloos worden gelegd. Het naadloze karakter van de gietvloer zorgt voor ruimte en rust.

Offerte

Vraag vrijblijvend aan

Showroom

Zien, voelen, vergelijken

Inspiratie

Bekijk onze fotogallerij!

Kwaliteit

Ambachtelijk vakwerk

Kleuradvies

Kleuren combinaties

Contact

Heb je vragen?

Voordelen Lavasteen Gietvloer PREMIUM

 • Eigentijdse en tijdloze vloerafwerking, zonder naden!
 • Ruimte vergrotend en hygiënisch
 • Slijtvaste vloerafwerking dankzij unieke samenstelling
 • Hoge mate van UV-stabiliteit
 • Emissiearm
 • Bevuiling minder goed zichtbaar op lichte kleur vloeren dankzij de verwerking van lava en ambachtelijke bewerking van de vloer
 • Uitstekende geleiding vloerverwarming, snelle verwarming van het vloeroppervlakte, aangename en stabiele temperatuur.
 • De Lavasteen gietvloer PREMIUM is op elke vormvaste, droge ondervloer toepasbaar. Afhankelijk van de ondervloer dient deze nog worden behandeld voordat de Lavasteen gietvloer PREMIUM gelegd kan worden.
 • Toepasbaar in woonhuizen, showrooms, winkelpanden en kantoren.
 • Geschikt voor nieuwbouw- en renovatieprojecten
Lavasteen gietvloer

Benieuwd naar de kosten van een woonbeton en/of gietvloer

Ontvang vrijblijvend advies en opgave van kosten van de verschillende betonlook vloeren.
Voor elke interieur is er wel een passende naadloze woonbeton of gietvloer vloerafwerking.

Ziet u door de bomen het bos niet meer?
In de showroom kunt u een uitgebreid assortiment woonbeton en gietvloeren bekijken en maken wij u wegwijs in het bos van de betonlook vloeren.

Schoonmaak en onderhoud Lavasteen Gietvloer PREMIUM

De Lavasteen Gietvloer PREMIUM wordt naadloos gelegd waardoor deze hygiënisch en makkelijk schoon te maken. Toch zal ook deze bijzondere gietvloer regelmatig moeten worden gestofzuigd met een zachte borstel (bijvoorbeeld een parketborstel). Wij adviseren u te dweilen met een microvezel dweil en lauw warm water en mocht u een schoonmaakmiddel willen gebruiken adviseren wij u de ‘PU reiniger’ van Dr. Schutz. Goed naspoelen met schoon water. Voor een grondige schoonmaak kunt u ook de ‘Basis Reiniger R’ van Dr. Schutz gebruiken. Alleen als de woonbeton gietvloer goed is schoongemaakt kunt u ervoor kiezen om een extra beschermlaag toepassen met de ‘Super mat’ van Dr. Schutz. Door het gebruik van geschikte schoonmaakmiddelen verlengt u de levensduur van de vloer. Uitgebreide informatie over onderhoud- en schoonmaak treft u in de footer onderaan deze pagina.

Nog een aantal algemene tips:

 • Plaats goede droogloopmatten bij de voor- en achterdeur.
 • Gebruik geen schuursponsjes, ruwere schoonmaakpads of harde borstels op de vloer
 • Zorg voor goede bescherming onder schuivend meubilair, zoals kasten, stoelen, tafels. . Praktische vloerbeschermers zijn bijvoorbeeld van Scratch no more. U ontvangt direct 5% korting tijdens het bestelproces op de dealerwebsite scratchnomore.nl (let op: geen www voor de link typen).
 • Advies is om vlekken van koffie, thee, olie en rode wijn direct te verwijderen. Doorgaans duurt het een aantal uren voordat er een vlek ontstaat, maar voorkomen is beter dan genezen.