Home » Betonlook vloeren » Beton Ciré

Beton Ciré

Betonstuc afkomstig uit Frankrijk

Een wand- en vloerafwerking welke steeds populairder wordt is het Beton Ciré. Beton Ciré Orginale is een betonstuc welke van oorsprong afkomstig is uit Frankrijk. De letterlijke vertaling van Beton Ciré is gewreven beton. De betonstuc wordt door toevoeging van resin in een of meerdere lagen aangebracht op de wand of vloer waarna, na droging, een steenachtige stuc wordt verkregen, het zogenaamde Beton Ciré.

Beton Ciré op wanden

Beton Ciré wordt in Nederland inmiddels al jaren toegepast als wandafwerking. De toenemende populariteit komt uiteraard door de bijzonder mooie betonstuc uitstraling. In een woonkamer kan de Beton Ciré open haard bijvoorbeeld een echte eye-catcher zijn welke de ruimte een bijzondere sfeer geeft!

Maar naast de prachtige uitstraling van het Beton Ciré zijn ook de praktische redenen een gevolg van de groeiende populariteit. Denkt u bijvoorbeeld eens aan de toepassing van Beton Ciré in badkamers en wc’s. Géén bevuiling van de tegelvoegen meer doordat Beton Cire een naadloze en vloeistofdichte wandafwerking is.

Beton Cire
Offerte

Vraag vrijblijvend aan

Showroom

Zien, voelen, vergelijken

Inspiratie

Bekijk onze fotogallerij!

Kwaliteit

Ambachtelijk vakwerk

Kleuradvies

Kleuren combinaties

Contact

Heb je vragen?

BetonCire hero

Beton Ciré vloeren

Een Beton Ciré afwerking op de vloer vergt een totaal andere aanpak als een Beton Ciré wandafwerking, waardoor een stukadoor veelal deze afwerking niet kan aanbieden of voldoen aan de juiste aanpak. Beton Ciré kan op vrijwel elke vormvaste, schone, vlakke ondervloer worden aangebracht. De juiste aanpak van de voorbehandeling(en) verschilt per ondergrond en is essentieel om tot een mooi en solide resultaat van uw Beton Ciré vloer te komen.

Berkers Vloeren kan een Beton Ciré wandafwerking verzorgen in combinatie met de realisatie van een Beton Ciré vloer, echter dient de wand reeds eerst door een stukadoor mooi vlak te zijn gemaakt voor een mooi resultaat van uw Beton Cire wandafwerking.

Het gezegde “Schoenmaker, blijf bij je leest” is voor een afwerking zoals Beton Ciré zeker van toepassing zowel voor wand als vloer. Na de voorbehandeling(en) van de ondervloer worden er afhankelijk van de gekozen Beton Ciré vloerafwerking één of twee Beton Ciré lagen aangebracht. Afhankelijk van de gewenste uitstraling wordt het aangebrachte Beton Ciré fijn of grof geschuurd en afgewerkt met de Eco Sealer van Beton Ciré of onze eigen unieke transparante matte coating.

Categorie betonlook vloeren

Kleuradvies

Inspiratie & advisering

Categorie betonlook vloeren

Vrijblijvende offerte

Woonbeton & Gietvloeren

Categorie betonlook vloeren

Gratis adviesgesprek

Zien, voelen & vergelijken

Beton Ciré kleuren

Beton Ciré Orginale is verkrijgbaar in een ruim aanbod aan kleurstellingen. Dit zijn de originele kleurstellingen van Beton Ciré en deze zijn ook te bekijken op www.beton-cire.nl.