Home » Showroom

Showroom vloeren

Bezoek showroom op afspraak

In de showroom van Berkers Vloeren kunt u een uitgebreid assortiment betonlook vloeren bekijken, elk met een eigen karakter en voor elk interieur van industrieel tot landelijk, of modern tot klassiek, is er wel een geschikte vloerafwerking.

Bel, mail of gebruik het onderstaande contactformulier voor het maken van een afspraak voor een bezoek in onze showroom.

Tijdens de afspraak kunnen wij dan uitgebreid de tijd nemen om uw wensen te bespreken, mogelijkheden te inventariseren en de wondere wereld van gietvloeren en woonbeton vloeren te ontdekken.

Wij plannen afspraken in onze showroom in op maandag tussen 13.00 en 17.00 uur, dinsdag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur en zaterdags tussen 09.30 uur en 13.00 uur.

Gratis kleuradvies woonbeton en gietvloeren

Wanneer u kleurstalen meeneemt van bijvoorbeeld de keuken, aanrechtblad, staal of kussen van het stof of leer van het bankstel en eventueel andere aansluitende vloeren en bijvoorbeeld foto's van meubels en van de beoogde stijl van uw interieur, kunnen wij u voorzien van een uitgebreid kleuradvies in onze showroom.

Joyce van Luik en Willeke Berkers willen met hun passie voor kleur en interieur u graag adviseren en verrassen met de uiteenlopende mogelijkheden en hun professionele kijk.
Ook is het mogelijk om een selectie van de gekozen kleurstalen enkele dagen te lenen zodat u thuis rustig de kleuren nog kunt bekijken.

Voorafgaand aan een kleurafspraak is veelal eerst een oriënterende en informatieve afspraak waarbij uw wensen en verschillende mogelijkheden van gietvloeren en woonbeton worden besproken.

Categorie betonlook vloeren

Kleuradvies

Inspiratie & advisering

Combineer Berkers Vloeren
met een bezoek aan Meubelcentrum Ekkersrijt

De showroom van Berkers Vloeren is gelegen vlakbij de grootste woonboulevard van het Zuiden, pal naast de A50 dus makkelijk bereikbaar. Een bezoek aan de showroom van Berkrs Vloeren is dus leuk te combineren met een bezoek aan Meubelcentrum Ekkersrijt. De meubelboulevard heeft een ruimparkeerdek en bij Berkers Vloeren kunt u ook gemakkelijk en gratis uw auto parkeren.

Tijdens een bezoek aan onze showroom kunt verschillende soorten gietvloeren en woonbeton vloeren bekijken. U krijgt dan direct een goed beeld van de verschillende materialen en uitvoeringen. Natuurlijk voorzien wij u van advies over de vloer die het beste bij uw wensen en situatie aansluit. Om u zo goed mogelijk van persoonlijk advies te voorzien, zijn wij uitsluitend geopend op afspraak. Hierdoor kunnen we elke klant de juiste aandacht kunnen geven.

Wij zorgen dat de koffie voor u klaar staat!

De showroom van Berkers Vloeren bevindt zich op de 1e verdieping, welke enkel per trap toegankelijk. Mocht dit een probleem zijn, graag eventjes contact opnemen zodat we kunnen kijken naar een passende oplossing.

Offerte

Vraag vrijblijvend aan

Showroom

Zien, voelen, vergelijken

Inspiratie

Bekijk onze fotogallerij!

Kwaliteit

Ambachtelijk vakwerk

Kleuradvies

Kleuren combinaties

Contact

Heb je vragen?

Route Berkers Vloeren

Auto en parkeren

Voor een bezoek aan onze showroom verzoeken wij u vriendelijk telefonisch een afspraak te maken zodat wij ruim de tijd voor u kunnen nemen om de verschillende soorten gietvloeren en gewenste vloeropbouw met u kunnen doornemen.

Bereikbaarheid met de auto

Vanuit de A50/Kennedylaan: Neem de afslag industrieterrein Ekkersrijt, afslag 6.

Vanuit de richting Maastricht/Tilburg:Neem de afslag Eindhoven centrum en houd dan richting industrieterrein Ekkersrijt aan, afslag 6.

Vanuit de richting ’s Hertogenbosch:Neem de afslag Eindhoven centrum en houd dan richting industrieterrein Ekkersrijt aan, afslag 6.

Bij de stoplichten gaat u rechts (aan de rechterzijde ziet u de KPN XL winkel).Volg daarna de routeborden Meubelcentrum Ekkersrijt na de rotondes. Berkers Vloeren ligt in de zijstraat van de IKEA, neem de afslag Ekkerrijt 4400 ( op de hoek zit Jysk en Leolux en de andere hoek Grando Keukens).

Parkeren

Berkers Vloeren heeft 3 eigen parkeervakken en langs de straat is meestal voldoende parkeergelegenheid.

Openbaar Vervoer

Neem vanaf Eindhoven Centraal Station, stadsbus 11 naar Meubelplein Ekkersrijt.Er is een bushalte recht tegenover Berkers Vloeren.