Home » Kleuradvies

Kleuradvies

De vloer als basis voor je interieur

Het is een essentieel onderdeel in huis: de vloer. De vloer is de basis van je interieur waarbij de perfecte match met het interieur belangrijk is.
Wat vaak vergeten wordt is dat het ook belangrijk is dat de vloer voldoet aan het persoonlijke verlangen en wensen. Waar voelt u zich goed bij? Een rustige plek waar u zich terug kunt trekken, knus of moet juist geordend en ruimtelijk zijn? Bij elk gevoel hoort een kleur- maar ook materiaal en structuur keuze.

Gratis kleuradvies

In onze showroom kunt u van Willeke Berkers of Joyce van Luik uitgebreid gratis kleuradvies krijgen afgestemd op de vloerafwerking en uw persoonlijke wensen. Samen met u gaan we op zoek naar de perfecte kleur. Wanneer u kleurstalen meeneemt van bijvoorbeeld keukenfronten, aanrechtblad en eventueel andere aansluitende vloeren en bijvoorbeeld foto’s van meubels en van de beoogde stijl van uw interieur, kunnen wij u voorzien van een uitgebreid kleuradvies in onze showroom.
Ook is het mogelijk om een selectie van de gekozen kleurstalen enkele dagen te lenen zodat u thuis rustig de kleuren nog kunt bekijken.

Maak een afspraak en ontdek wat Willeke of Joyce voor u kunnen betekenen, telefoonnummer 0499-476199.

Berkersvloeren kleurstalen 1

Passie voor interieurstyling

Architectuur, interieur en styling is al jarenlang de passie van Willeke Berkers en na de opening van de showroom heeft zij haar passie geprofessionaliseerd middels de cursus Kleuradviseur aan de NIA Academie. Vol enthousiasme adviseert Willeke dagelijks met veel plezier de klanten.

Joyce van Luik is al jarenlang zelfstandig interieurarchitecte en adviseert de klanten van Berkers Vloeren bij de keuze van de juiste vloerafwerking en kleur in de showroom. Op de website Binneninterieurontwerp treft u meer informatie over Joyce en kunt u kennis maken met de diverse en bijzondere projecten van Joyce. Uiteraard wil Joyce u graag vrijblijvend informeren naar de uitgebreidere mogelijkheden zoals een compleet interieurontwerp of interieuradvies welke zij u kan bieden.

Categorie betonlook vloeren

Kleuradvies

Inspiratie & advisering

Categorie betonlook vloeren

Vrijblijvende offerte

Woonbeton & Gietvloeren

Categorie betonlook vloeren

Gratis adviesgesprek

Zien, voelen & vergelijken