Home » Betonlook vloeren » Gietvloer NATURE

Gietvloer Nature

Gladde strakke gietvloer met een natuurlijker uiterlijk

Bent u op zoek naar een gladde strakke gietvloer met een natuurlijker uiterlijk dan is de gietvloer NATURE wellicht iets voor u. Deze gietvloer is net zo strak als een PU gietvloer maar door zijn unieke betonlook patroon veel levendiger en gemêleerder qua kleur.

De gietvloer NATURE is een goede basis voor een modern eigentijds interieur met een uniek karakter. Gecombineerd met natuurlijke materialen zoals hout en staal maar ook met kunststof meubels, zowel mat als glanzend, zal het een mooie samenspel geven in ieder interieur.

De juiste combinatie zorgt voor eenheid en balans en de gietvloer NATURE zorgt ervoor dat alle materialen goed tot zijn recht komen.

Hoe is de gietvloer NATURE opgebouwd?

De gietvloer NATURE dankt zijn naam aan de toepassing van speciale bio-polymeren en de tropische plant, Ricinus Communis genaamd, waarvan onder andere de grondstof castoriol wordt toegepast.

Een bio-polymeer is een biologische polymeer dat in het organisme wordt aangemaakt uit kleinere, ‘in serie geschakelde’ bio-moleculen waarbij kleine variaties optreden. Door de toevoeging van speciale additieven en natuurlijke vulstoffen aan de bio-polymeren ontstaat er pas na het aanbrengen van de gietvloer NATURE op de vloer een natuurlijk en uniek betonlook variatie patroon.

De gietvloer NATURE heeft door dit natuurlijke proces van de creatie van de betonlook een veel natuurgetrouwere tekening in de vloer dan de PU betonlook gietvloer. De gietvloer Nature is gebaseerd op plantaardige bindmiddelen.

Offerte

Vraag vrijblijvend aan

Showroom

Zien, voelen, vergelijken

Inspiratie

Bekijk onze fotogallerij!

Kwaliteit

Ambachtelijk vakwerk

Kleuradvies

Kleuren combinaties

Contact

Heb je vragen?

Gietvloer kleuren

De gietvloer NATURE is slechts verkrijgbaar in drie kleurstellingen en de natuurlijke betonlook creatie is wisselend en uniek.

De onderstaande drie kleurstellingen zijn mogelijk:

  Laat u inspireren & informeren, bezoek de showroom

  Ontvang vrijblijvend advies en opgave van kosten van de verschillende betonlook vloeren.
  Voor elke interieur is er wel een passende naadloze woonbeton of gietvloer vloerafwerking.

  Ziet u door de bomen het bos niet meer?
  In de showroom kunt u een uitgebreid assortiment woonbeton en gietvloeren bekijken en maken wij u wegwijs in het bos van de betonlook vloeren.

  Schoonmaak en onderhoud

  De gietvloer NATURE is een naadloze vloerafwerking waardoor deze hygiënisch en onderhoudsarm is. Helaas zal elke vloerafwerking enig onderhoud nodig hebben, zo ook de gietvloer NATURE. Regelmatig stofzuigen met een zachte borstel (bijvoorbeeld een parketborstel) is noodzakelijk. Doordat de gietvloer een strakke en gladde vloerafwerking is vallen krasjes en bevuiling eerder op dan bij een betonlook vloerafwerking met structuur en oneffenheden. Zand kan krassen veroorzaken op de aangebrachte coating van de gietvloer dus een goede droogloopzone bij binnenkomst is belangrijk. Wij adviseren u te dweilen met een microvezel dweil en lauw warm water en mocht u een schoonmaakmiddel willen gebruiken adviseren wij u de ‘PU reiniger’ van Dr. Schutz. Goed naspoelen met schoon water. Voor een grondige schoonmaak kunt u ook de ‘Basis Reiniger R’ van Dr. Schutz gebruiken. Door het gebruik van geschikte schoonmaakmiddelen verlengt u de levensduur van de vloer. Uitgebreide informatie over onderhoud- en schoonmaak treft u in de footer onderaan deze pagina.

  Nog een aantal algemene tips:

  • Plaats goede droogloopmatten bij de voor- en achterdeur.
  • Gebruik geen schuursponsjes, ruwere schoonmaakpads of harde borstels op de vloer
  • Zorg voor goede bescherming onder schuivend meubilair, zoals kasten, stoelen, tafels. . Praktische vloerbeschermers zijn bijvoorbeeld van Scratch no more. U ontvangt direct 5% korting tijdens het bestelproces op de dealerwebsite scratchnomore.nl (let op: geen www voor de link typen).
  • Advies is om vlekken van koffie, thee, olie en rode wijn direct te verwijderen. Doorgaans duurt het een paar uur voordat er een vlek ontstaat, maar voorkomen is beter dan genezen.
  Categorie betonlook vloeren

  Kleuradvies

  Inspiratie & advisering

  Categorie betonlook vloeren

  Vrijblijvende offerte

  Woonbeton & Gietvloeren

  Categorie betonlook vloeren

  Gratis adviesgesprek

  Zien, voelen & vergelijken