Home » Betonlook vloeren » Pure Base vloer

Pure Base vloer

Pure Base voor een rustige basis met stoer karakter

De Pure Base Woonbeton vloer is puur van kleur en heeft slechts geringe kleurnuances. Hierdoor is de vloer een rustige basis voor in huis of winkel, maar heeft toch een levendige effect gecreëerd door de lichte structuren en oneffenheden in de vloer. Juist doordat deze woonbeton vloer niet helemaal egaal is zoals de PU gietvloer, vallen krasjes, stofjes en vuiltjes minder op.

Laat u inspireren met een Pure Base vloer als basis en een sprekend interieur en accessoires

De Pure Base vloer is een vloer met zowel kenmerken van de PU gietvloer uni-kleur alsmede een woonbeton vloer. Het is een taai elastische vloer op van een hoog gehalte hars, kwartszand en minerale grondstoffen waardoor deze licht scheur overbruggend is.

Een echte eye-catcher voor uw huis en de perfecte basis voor een stijlvol en eigentijds interieur!

Pure Base keuken
Pure Base vanuit keuken

Realisatie en uitstraling Pure Base

De Pure Base woonbeton vloer is een ambachtelijke vloer welke in zes lagen wordt aangebracht. Berkers Vloeren zorgt voor een duurzame basis door eerst een 1 mm gietvloersysteem PLUS RR aan te brengen als hoogwaardige ondervloer. De ambachtelijke applicatiewijze zorgt voor unieke aspecten, structuren en zeer subtiele kleurverschillen waardoor elke Pure Base woonbeton vloer de perfecte basis is voor elk interieur! De vloer is in een breed gewenst kleurenpalet uitvoerbaar.

Ondergrond

Pure Base woonbeton kan op vrijwel elke vormvaste, stabiele en vlakke ondergrond worden aangebracht. Afhankelijk van de ondergrond is mogelijk dat de ondervloer eerst moet worden geëgaliseerd.

Pure Base woonbeton vloer zithoek

Laat u inspireren & informeren, bezoek de showroom

Ontvang vrijblijvend advies en opgave van kosten van de verschillende betonlook vloeren.
Voor elke interieur is er wel een passende naadloze woonbeton of gietvloer vloerafwerking.

Ziet u door de bomen het bos niet meer?
In de showroom kunt u een uitgebreid assortiment woonbeton en gietvloeren bekijken en maken wij u wegwijs in het bos van de betonlook vloeren.

Schoonmaak en onderhoud

Pure Base is een naadloze vloerafwerking waardoor deze hygiënisch en onderhoudsarm is, maar helaas is geen enkele vloer onderhoudsvrij. Regelmatig stofzuigen met zachte borstel (bijvoorbeeld een parketborstel) is belangrijk. Zand kan krassen veroorzaken op het Pure Base dus een goede droogloopzone bij binnenkomst is belangrijk. Wij adviseren u te dweilen met een microvezel dweil en lauw warm water en mocht u een schoonmaakmiddel willen gebruiken adviseren wij u de ‘PU reiniger’ van Dr. Schutz. Goed naspoelen met schoon water. Voor een grondige schoonmaak kunt u ook de ‘Basis Reiniger R’ van Dr. Schutz gebruiken. Alleen als het woonbeton goed is schoongemaakt kunt u ervoor kiezen om een extra beschermlaag toepassen met de ‘Super mat’ van Dr. Schutz. Door het gebruik van geschikte schoonmaakmiddelen verlengt u de levensduur van het Venetiaans Woonbeton. Uitgebreide informatie over onderhoud- en schoonmaak treft u in de footer onderaan deze pagina.

Nog een aantal algemene tips:
• Plaats goede droogloopmatten bij de voor- en achterdeur.
• Gebruik geen schuursponsjes, ruwere schoonmaakpads of harde borstels op de vloer
• Zorg voor goede bescherming onder schuivend meubilair, zoals kasten, stoelen, tafels. . Praktische vloerbeschermers zijn bijvoorbeeld van Scratch no more. U ontvangt direct 5% korting tijdens het bestelproces op de dealerwebsite berkersvloeren.scratchnomore.nl (let op: geen www voor de link typen).
• Advies is om vlekken van koffie, thee, olie en rode wijn direct te verwijderen. Doorgaans duurt het circa 8 uur voordat er een vlek ontstaat, maar voorkomen is beter dan genezen.

Pure Base kleuren

De Pure Base vloer is een vrijwel elke RAL of NCS kleur verkrijgbaar maar zal door toepassing en bewerking van het materiaal lichte kleurafwijkingen hebben. In de showroom zijn grote stalen aanwezig met veel voorkomende kleuren van de Pure Base vloer. Het is mogelijk om deze grote stalen enkele dagen te lenen zodat u thuis of in de zaak rustig de kleuren kunt bekijken en vergelijken.

Categorie betonlook vloeren

Kleuradvies

Inspiratie & advisering

Categorie betonlook vloeren

Vrijblijvende offerte

Woonbeton & Gietvloren

Categorie betonlook vloeren

Vrijblijvende offerte

Woonbeton & Gietvloeren