Home » Betonlook vloeren » Quartz Stone Gietvloer

Quartz Stone Gietvloer

Uniek, eigentijds, sprekend & smaakvol: de Quartz Stone gietvloer

De Quartz Stone Gietvloer is een unieke naadloze vloerafwerking; stoer en eigentijds maar ook warm en verfijnd tegelijk. Stoer en eigentijds door de verwerking van speciaal geselecteerde quartz, welke u terugziet in de gietvloer. De quartz wordt handmatig en onregelmatig verwerkt in de gietvloer waardoor vuiltjes en krasjes minder opvallen en de uitstraling natuurlijk overkomt. Elke vierkante cm is in de smaakvolle gietvloer uniek!

De Living Quartz Stone gietvloer wordt slechts door een klein aantal speciaal geselecteerde vloerenbedrijven aangeboden.

Een bijzondere Quartz Stone gietvloer

Bijzonder is dat de Quartz Stone gietvloer gemaakt wordt van een oplosmiddelvrije, flexibele epoxy met toevoeging van een hybride harder. Het toegepaste materiaal maakt mogelijk om handmatig speciaal geselecteerd Quartz te verwerken, waardoor er een unieke, levendige tekening op de vloer ontstaat. Het bijzondere samenstelling van het materiaal zorgt voor een ongekende bijzondere samenvloeiing van kleuren. Het schuren van de ondervloer, minuscule oneffenheden en pinholes geven de vloer een natuurlijk karakter.

Een gewaagde, smaakvolle vloerafwerking, waarbij u uw identiteit en sfeer in de ruimte onderstreept. De beleving van deze gietvloer is alleen ‘live’ te ervaren.

Speciale marmeren vloer, zonder naden!

Een aparte melding verdiend de Living Quartz Stone gietvloer in de Stonemarble en Carrara Marble uitvoering. De prachtige tekeningen en kleuren van een marmeren vloer alleen dan zonder naden. Een hoogwaardige hygiënische en esthetische vloerafwerking welke slechts door een klein aantal vloerenleveranciers wordt gerealiseerd.

Offerte

Vraag vrijblijvend aan

Showroom

Zien, voelen, vergelijken

Inspiratie

Bekijk onze fotogallerij!

Kwaliteit

Ambachtelijk vakwerk

Kleuradvies

Kleuren combinaties

Contact

Heb je vragen?

Living Quartz Stone Gietvloer

De levendigheid van de Living Quartz Stone Gietvloer wordt benadrukt door de verschillende kleurnuances en natuurlijke samenvloeiing van de kleuren en quartz.

Quartz Stone Gietvloer Base

De Quartz Stone gietvloer Base is een rustige basis in gewenst RAL of NCS kleur met een speelse zichtbaarheid van Quartz in het vloeroppervlakte.

 

Renovatie, verbouwing of nieuwbouw

De Quartz Stone gietvloer is toepasbaar op vrijwel elke vormvaste, stabiele, droge ondervloer en kan zowel toegepast worden bij verbouwingen en renovatie projecten als nieuwbouw. De ondervloer zal altijd eerst worden uitgevlakt zodat er een goede basis is om de gietvloer te maken.

Laat u inspireren & informeren, bezoek de showroom

Ontvang vrijblijvend advies en opgave van kosten van de verschillende betonlook vloeren.
Voor elke interieur is er wel een passende naadloze woonbeton of gietvloer vloerafwerking.

Ziet u door de bomen het bos niet meer?
In de showroom kunt u een uitgebreid assortiment woonbeton en gietvloeren bekijken en maken wij u wegwijs in het bos van de betonlook vloeren.

Schoonmaak en onderhoud Quartz Stone Gietvloer

De Quartz Stone Gietvloer is een naadloze vloerafwerking waardoor deze hygiënisch en onderhoudsarm is. Toch zal ook deze bijzondere gietvloer regelmatig moeten worden gestofzuigd met een zachte borstel (bijvoorbeeld een parketborstel). Zand kan krassen veroorzaken op de aangebrachte coating van de Quartz Stone gietvloer dus een goede droogloopzone bij binnenkomst is belangrijk. Wij adviseren u te dweilen met een microvezel dweil en lauw warm water en mocht u een schoonmaakmiddel willen gebruiken adviseren wij u de ‘PU reiniger’ van Dr. Schutz. Goed naspoelen met schoon water. Voor een grondige schoonmaak kunt u ook de ‘Basis Reiniger R’ van Dr. Schutz gebruiken. Alleen als de betonnenvloer goed is schoongemaakt kunt u ervoor kiezen om een extra beschermlaag toepassen met de ‘Super mat’ van Dr. Schutz. Door het gebruik van geschikte schoonmaakmiddelen verlengt u de levensduur van de vloer. Uitgebreide informatie over onderhoud- en schoonmaak treft u in de footer onderaan deze pagina.

Nog een aantal algemene tips:

  • Plaats goede droogloopmatten bij de voor- en achterdeur.
  • Gebruik geen schuursponsjes, ruwere schoonmaakpads of harde borstels op de vloer
  • Zorg voor goede bescherming onder schuivend meubilair, zoals kasten, stoelen, tafels. . Praktische vloerbeschermers zijn bijvoorbeeld van Scratch no more. U ontvangt direct 5% korting tijdens het bestelproces op de dealerwebsite scratchnomore.nl (let op: geen www voor de link typen).
  • Advies is om vlekken van koffie, thee, olie en rode wijn direct te verwijderen. Doorgaans duurt het een aantal uren voordat er een vlek ontstaat, maar voorkomen is beter dan genezen.
Categorie betonlook vloeren

Kleuradvies

Inspiratie & advisering

Categorie betonlook vloeren

Vrijblijvende offerte

Woonbeton & Gietvloeren

Categorie betonlook vloeren

Gratis adviesgesprek

Zien, voelen & vergelijken