Gietvloer Tilburg

Helemaal de trend van deze tijd zijn gietvloeren en betonlook vloeren. Ze zijn zowel strak, designvol als industrieel. De wens voor woonbeton-gietvloeren wordt steeds groter.
Met een betonlook-gietvloer heeft u dan ook een goede basis voor uw woonhuis en gecombineerd met natuurlijke materialen en contrasterende kleuren zorgt dit voor sfeer in uw interieur.

Bent u op zoek naar een specialist in de regio Tilburg en omstreken neem dan contact op met Berkers vloeren. Wij realiseren zowel gietvloeren als woonbeton vloeren in geheel Noord Brabant.

In onze showroom die direct aan de snelweg ligt op industrieterrein Ekkersrijt in Eindhoven/Brabant kunt u deze verschillende vloeren bewonderen op afspraak. Wij geven uitleg over de vloeropbouw en onderhoud van de vloer. U kunt zowel telefonisch, 0499-476199 als per mail, info@berkersvloeren.nl een afspraak maken voor in onze showroom, alwaar de verschillende gietvloeren en woonbeton vloeren te bewonderen zijn.


Offerte aanvragen
Showroom
Fotogalerij
Film
Facebook   Instagram   Pinterest


RTL4 Help mijn man is klusser en sneldrogende cementdekvloer plus PVC vloer
Maandag 18 februari jl. zijn de opnames geweest van het nieuwe seizoen "Help mijn man is klusser" van RTL4 met John Williams waarbij Berkers Vloeren een bijdrage heeft geleverd met de sneldrogende cementdekvloer...
Lees meer

Onduidelijkheid vloerverwarming en wapeningsnet
Het wapeningsnet waaraan de vloerverwarmingsslagen wordt vastgemaakt heeft...
Lees meer