Gietvloer Eindhoven

Gietvloeren en betonlook vloeren zijn helemaal van deze tijd! Zowel trendy als industrieel.
Met een betonlook-gietvloer heeft u een goede basis voor uw interieur en gecombineerd met andere natuurlijke materialen geeft dit een mooi contrast.

Berkers vloeren is gespecialiseerd in het realiseren van zowel gietvloeren als woonbeton vloeren in Eindhoven en geheel Noord Brabant. Van oorsprong komt Berkers vloeren uit de cementdekvloeren derhalve kunnen wij u ook adviseren over een vloeropbouw preventief tegen scheur- en krimpwerking.

In onze showroom die direct aan de snelweg ligt op industrieterrein Ekkersrijt in Eindhoven kunt u deze verschillende vloeren bewonderen. Wij geven uitleg over de vloeropbouw en onderhoud van de vloer. U kunt zowel telefonisch, 0499-476199 als per mail, info@berkersvloeren.nl een afspraak maken in onze showroom waar zowel de PU gietvloer te bewonderen is als onze verschillende woonbeton vloeren.


Offerte aanvragen
Showroom
Fotogalerij
Film
Facebook   Instagram   Pinterest


RTL4 Help mijn man is klusser en sneldrogende cementdekvloer plus PVC vloer
Maandag 18 februari jl. zijn de opnames geweest van het nieuwe seizoen "Help mijn man is klusser" van RTL4 met John Williams waarbij Berkers Vloeren een bijdrage heeft geleverd met de sneldrogende cementdekvloer...
Lees meer

Onduidelijkheid vloerverwarming en wapeningsnet
Het wapeningsnet waaraan de vloerverwarmingsslagen wordt vastgemaakt heeft...
Lees meer