Gietvloeren


Gietvloeren zijn een naadloos vloersysteem op basis van kunststof PU of Epoxy. Gietvloeren worden samengesteld uit verschilende typen kunststoffen, bindmiddelen, pigmenten, verharders en eventueel antislip of decochips voor een terazzo uitstraling. Meer info over de verschillende gietvloeren en uitvoeringsmogelijkheden van gietvloeren op de website van Berkers Vloeren.Wilt u ook een moderne en strakke gietvloer?

Een gietvloer is razend populair en een einde aan deze populariteit zit er voorlopig nog niet aan te komen. Dit is niet zo vreemd, want een gietvloer heeft diverse gunstige eigenschappen. Hét kenmerk van een gietvloer, is al te zien aan de naam. Het is een vloer die niet gelegd, maar gegoten wordt. Het belangrijkste voordeel hiervan, is dat u een zeer egale en naadloze vloer krijgt. Gietvloeren kunnen bovendien geplaatst worden in talloze omgevingen, van industriële omgevingen, kantoorpanden, in de detailhandel tot particuliere woningen. De gebruikte stoffen in de vloer, bepalen met welk soort gietvloer u te maken heeft.

Een keuze uit diverse soorten gietvloeren

Wilt u een gietvloer laten plaatsen, dan krijgt u te maken met de keuze tussen een epoxy gietvloer of een PU gietvloer. Beide vloeren zijn gietvloeren, maar met iets andere eigenschappen en eventueel ook voor andere toepassingen te gebruiken. Met een epoxy gietvloer, heeft u te maken met een zeer sterke vloer dat tegen een stootje kan. De vloer heeft een hoge mechanische en chemische resistentie en is absoluut slijtvast. Epoxy gietvloeren zijn daarom ideaal te gebruiken in omgevingen waar een hoge belasting geldt, zoals in industriële bedrijven, bouwmarkten en parkeergarages. Een PU gietvloeren is een 2-componenten vloer op basis van polyurethaan. Een PU vloer wordt hierdoor hard, maar ook enigszins flexibel. Dit zorgt voor een comfortabele vloer die zacht en warm aanvoelt. Daarom is een PU vloer erg geschikt voor woningen.

Een gietvloer laten leggen door Berkers Vloeren

Heeft u advies nodig over het soort gietvloer dat u wilt laten leggen? Neem dan eens contact op met de experts van Berkers Vloeren. Met onze ervaring en expertise, kunnen wij u van nuttige adviezen voorzien en helpen bij het maken van een goede keuze. Uiteraard mag u bij een gietvloer laten leggen, van ons de allerhoogste kwaliteit verwachten en persoonlijke aandacht. In onze showroom in Son kunt u onze gietvloeren bekijken. Maak hiervoor een afspraak, dan verwelkomen wij u graag.

Offerte aanvragen
Showroom
Fotogalerij
Film
Facebook   Instagram   Pinterest


RTL4 Help mijn man is klusser en sneldrogende cementdekvloer plus PVC vloer
Maandag 18 februari jl. zijn de opnames geweest van het nieuwe seizoen "Help mijn man is klusser" van RTL4 met John Williams waarbij Berkers Vloeren een bijdrage heeft geleverd met de sneldrogende cementdekvloer...
Lees meer

Onduidelijkheid vloerverwarming en wapeningsnet
Het wapeningsnet waaraan de vloerverwarmingsslagen wordt vastgemaakt heeft...
Lees meer