GietvloerKantoren, winkels en fabrieken hebben al jarenlang goede ervaringen met een gietvloer. Maar ook consumenten ontdekken steeds meer de voordelen van een gietvloer. In wooninterieurs wordt tegenwoordig steeds vaker gebruik gemaakt van een dergelijke vloer. Wij zijn u graag van dienst voor het leggen van een strakke naadloze design gietvloer of betonlook gietvloer. Gietvloeren realiseren we landelijk op projectbasis voor de retail en zakelijke markt, voor particuliere projecten gieten we vloeren op beperkte schaal, voornamelijk in Brabant of een straal van maximaal 50 km vanaf Eindhoven.


Een gietvloer is gebruiksvriendelijk, kleurvast, slijtvast en brandwerend. Bovendien zijn de vloeren verkrijgbaar in diverse varianten zoals bijvoorbeeld een betonlook gietvloer en geschikt voor zowel leefruimtes, garages als industriële toepassingen. Wij geven u uiteraard graag advies in de verschillende mogelijkheden.


Berkers Vloeren levert de volgende coating- en gietvloeren: Epoxy Coating, PU Coating, Expoxy gietvloeren en PU gietvloeren. Op onze website staan uitgebreide omschrijvingen van de verschillende vloeren.


Laat uw gietvloer leggen door Berkers Vloeren. Wij zijn aangesloten bij de NOA Afbouwgarantie waarvan de algemene voorwaarden zijn opgesteld in samenwerking met de Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond. Wij zijn u graag van dienst en voorzien u met veel plezier van het nodige advies. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen via het telefoonnummer 0499 47 61 99.GietvloerBerkers Vloerenbedrijf
Ekkersrijt 4403
5692 DL SON

Showroom vloeren op afspraak open

T: 0499-476199
E: info@berkersvloeren.nl
W: www.BerkersVloeren.NL
W: www.Totaal-Vloeren.NET

Vloeren van Berkers Vloerenbedrijf

  • Cementdekvloeren
  • Woonbeton
  • Betonlook vloeren
  • Gietvloeren
  • Siergrind

Offerte aanvragen
Showroom
Fotogalerij
Film
Facebook   Instagram   Pinterest


RTL4 Help mijn man is klusser en sneldrogende cementdekvloer plus PVC vloer
Maandag 18 februari jl. zijn de opnames geweest van het nieuwe seizoen "Help mijn man is klusser" van RTL4 met John Williams waarbij Berkers Vloeren een bijdrage heeft geleverd met de sneldrogende cementdekvloer...
Lees meer

Onduidelijkheid vloerverwarming en wapeningsnet
Het wapeningsnet waaraan de vloerverwarmingsslagen wordt vastgemaakt heeft...
Lees meer