Gietvloer NijmegenEen gietvloer in uw woning zorgt voor een strak design en een goede basis voor uw interieur. U kunt kiezen uit één uni kleur of uit twee kleuren, de duo gietvloer. Er zijn ook mogelijkheden voor een wat natuurlijkere vloer en dan kunt u bij ons terecht voor een woonbeton vloer. Deze zijn wat industriëler van uiterlijk doordat ze wat grover zijn van structuur of op een natuurlijke wijze wat gemêleerder van kleur. Voor iedere smaak en stijl is er dus een naadloze strakke, design of industriële vloer mogelijk!

Berkers vloeren werkt met gespecialiseerde vakmensen voor het realiseren van zowel gietvloeren als woonbeton vloeren in Nijmegen en geheel Noord Brabant. Ook is bij ons een interieurstyliste aanwezig die u kan adviseren bij het uitkiezen van het type vloer zowel als de kleur van de vloer. Deze moet natuurlijk in balans zijn met uw smaak en wensen en de keuze van uw interieur.

Kom inspiratie op doen in onze showroom die direct aan de snelweg ligt op industrieterrein Ekkersrijt in Son nabij Eindhoven. Wij geven uitleg over de vloeropbouw en onze makkelijk te onderhouden vloeren. U kunt zowel telefonisch, 0499-476199 als per mail, info@berkersvloeren.nl een afspraak maken in onze showroom waar zowel de PU gietvloer, de gietvloer Nature als onze verschillende woonbeton vloeren te bewonderen zijn.

Offerte aanvragen
Showroom
Fotogalerij
Film
Facebook   Instagram   Pinterest


RTL4 Help mijn man is klusser en sneldrogende cementdekvloer plus PVC vloer
Maandag 18 februari jl. zijn de opnames geweest van het nieuwe seizoen "Help mijn man is klusser" van RTL4 met John Williams waarbij Berkers Vloeren een bijdrage heeft geleverd met de sneldrogende cementdekvloer...
Lees meer

Onduidelijkheid vloerverwarming en wapeningsnet
Het wapeningsnet waaraan de vloerverwarmingsslagen wordt vastgemaakt heeft...
Lees meer