Gietvloer Eindhoven

Gietvloeren en betonlook vloeren zijn helemaal van deze tijd! Ze zijn zowel trendy als industrieel.
Met een betonlook-gietvloer heeft u een goede basis voor uw interieur en gecombineerd met andere natuurlijke materialen geeft dit een mooi contrast. Voor een wat strakker design kiest u voor een PU gietvloer en een wat natuurlijker uiterlijk is er de gietvloer NATURE of onze woonbeton vloeren.

Van oorsprong komt Berkers vloeren uit de cementdekvloeren derhalve kunnen wij u ook adviseren over een vloeropbouw preventief tegen scheur- en krimpwerking. Zowel in nieuwbouw woningen als in bestaande woningen realiseren wij onze gietvloeren en de natuurlijker ogende woonbeton vloeren. Van alle type vloeren is er een scala aan kleuren mogelijk. Samen met onze interieurstyliste zoeken we de vloer uit die het beste bij uw wensen en eisen past en tevens de juiste kleur die bij de sfeer past die u voor ogen heeft zodat u jarenlang plezier heeft van de gekozen woonbeton- gietvloer!

In onze showroom die direct aan de snelweg ligt op industrieterrein Ekkersrijt in Son nabij Eindhoven kunt u deze verschillende vloeren en kleuren bewonderen. U kunt zowel telefonisch, 0499-476199 als per mail, info@berkersvloeren.nl een afspraak maken in onze showroom waar zowel de PU gietvloer te bewonderen is als onze verschillende woonbeton vloeren.


Offerte aanvragen
Showroom
Fotogalerij
Film
Facebook   Instagram   Pinterest


RTL4 Help mijn man is klusser en sneldrogende cementdekvloer plus PVC vloer
Maandag 18 februari jl. zijn de opnames geweest van het nieuwe seizoen "Help mijn man is klusser" van RTL4 met John Williams waarbij Berkers Vloeren een bijdrage heeft geleverd met de sneldrogende cementdekvloer...
Lees meer

Onduidelijkheid vloerverwarming en wapeningsnet
Het wapeningsnet waaraan de vloerverwarmingsslagen wordt vastgemaakt heeft...
Lees meer