Home » Betonlook vloeren » Concrete Design Woonbeton

Concrete Design Woonbeton

Cementgebonden gietvloer met robuuste uitstraling

Concrete Design Woonbeton is een cementgebonden gietvloer welke een robuuste uitstraling heeft met oneffenheden in de vloer en mogelijkheid tot craquelé doordat er gewerkt wordt met water en witte cement. Concrete Design Woonbeton heeft een minimalistische uitstraling en is momenteel verkrijgbaar is in circa 45 unieke kleurstellingen allen gemaakt op cementbasis hetgeen de natuurlijke look van het woonbeton benadrukt!

Woonbeton Contrete Design

Woonbeton Concrete Design heeft een opbouwhoogte van circa 4-6 mm en wordt afgewerkt met een speciale ECO Sealer. U dient rekening te houden met een realisatietermijn van circa 3 tot 4 dagen, waarbij de vloer na 7 dagen na realisatie belastbaar is met vloeistoffen. Concrete Design Woonbeton heeft een lichte glans graad en gezien het robuuste karakter van de vloer wordt dit woonbeton voornamelijk toegepast bij projecten zoals in winkels.

Offerte

Vraag vrijblijvend aan

Showroom

Zien, voelen, vergelijken

Inspiratie

Bekijk onze fotogallerij!

Kwaliteit

Ambachtelijk vakwerk

Kleuradvies

Kleuren combinaties

Contact

Heb je vragen?

Concrete Design Woonbeton

Concrete Design Woonbeton heeft een robuustere uitstraling dan de PU betonlook gietvloer doordat deze minder strak is, oneffenheden kent en structuren in het woonbeton heeft, hierdoor heeft u bij deze vloer meer het gevoel van een gevlinderde betonvloer. Het voordeel ten op zichte van de gevlinderde betonvloer is dat u niet te maken heeft met lange droogtijden en risico’s tot blijvende bevuiling tijdens de drogingsperiode, hetgeen het bouwproces versnelt en minder complex maakt. Concrete Design Woonbeton wordt dan ook pas gelegd in de laatste fase van het afbouwproces.

Om een goede indruk te krijgen van de mogelijke kleurstellingen en het uiterlijk van deze unieke woonbeton vloer kunt u een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom. U kunt hiervoor telefonisch contact opnemen met Willeke Berkers, bereikbaar op 0499-476199.

Concrete Design Woonbeton kleur

Concrete Design Woonbeton is een cementgebonden gietvloer waarbij oneffenheden en slagen kenmerkend zijn voor deze robuuste vloerafwerking, woonbeton in minimalistische uitvoering in stijl.

Concrete Design woonbeton heeft standaard 45 kleurstellingen waarvan vele grijstinten. Maak een afspraak in onze showroom voor het bekijken van de diverse kleurstellingen.