Betonlook vloeren Den Bosch

Bent u op zoek naar een goede basis voor uw nieuwbouw woning of voor de verbouwing van uw bestaande woonhuis? Dan bent u bij Berkers vloeren aan het juiste adres. Van gietvloer tot de verschillende woonbeton vloeren; we hebben het allemaal in huis! Dé trend op interieurgebied van dit moment zijn onze natuurlijke woonbeton vloeren, het Venetiaans woonbeton met de gewolkte kleurnuances en het Design woonbeton wat grover van structuur voor een wat stoerder interieur.

Op het gebied van woonbeton vloeren en gietvloeren is Berkers vloeren al jaren de specialist in de omgeving Den Bosch en omstreken. Door de unieke opbouw van onze betonlook vloeren werken wij preventief tegen scheurwerking vanuit de ondervloer. Wij geven u een advies op maat zodat u jaren kunt genieten van uw prachtige naadloze betonlook vloer. Onze interieurstyliste denkt mee over kleurcombinaties van de vloer passend bij de keuken en de rest van de inrichting om zo tot een persoonlijke sfeer en eindresultaat te komen!

Wilt u al deze vloeren eens naast elkaar in het echt komen bewonderen dan nodigen wij u van harte uit in onze showroom. Onder het genot van een kopje koffie lichten wij al deze verschillende vloertypen toe zodat u de juiste keuze kunt maken zowel in type vloer als in de juiste kleur! U kunt zowel telefonisch, 0499-476199 als per mail, info@berkersvloeren.nl een afspraak maken in onze showroom op industrieterrein Ekkersrijt in Son nabij Eindhoven, goed bereikbaar vanuit Den Bosch.


Offerte aanvragen
Showroom
Fotogalerij
Film
Facebook   Instagram   Pinterest


RTL4 Help mijn man is klusser en sneldrogende cementdekvloer plus PVC vloer
Maandag 18 februari jl. zijn de opnames geweest van het nieuwe seizoen "Help mijn man is klusser" van RTL4 met John Williams waarbij Berkers Vloeren een bijdrage heeft geleverd met de sneldrogende cementdekvloer...
Lees meer

Onduidelijkheid vloerverwarming en wapeningsnet
Het wapeningsnet waaraan de vloerverwarmingsslagen wordt vastgemaakt heeft...
Lees meer