Betonlook vloeren Best, Oirschot en Middelbeers

Betonlook vloeren zijn er bijna in ieder gewenste kleur zodat u, voor wat betreft de beoogde sfeer een unieke eigen stijl kunt creëren. De naadloze vloer zorgt voor een ruimtelijk effect  en een strakke, in meer of mindere mate, industriële uitstraling. Ze zijn dan ook goed te combineren in elk interieur zowel voor nieuwbouw als bestaande woningen. Populaire kleuren zijn grijstinten van licht naar donker/antraciet grijs en van blauw/koeler grijs naar warm bruin en groen grijs.

Berkers vloeren is gespecialiseerd in het realiseren van zowel woonbeton vloeren als gietvloeren in Best, Oirschot, Middelbeers en geheel Noord Brabant. De grote verscheidenheid van de verschillende soorten betonlook/gietvloeren, kenmerkend door hun unieke uiterlijk qua structuur en/of gemêleerdheid in kleuren, zullen u inspireren bij het uitkiezen van de vloer.

In onze showroom kunt u de verschillende betonlook vloeren 'live' bewonderen. Vlakbij de snelweg ligt op industrieterrein Ekkersrijt in Son, nabij Best, onze showroom met eigen parkeerplaatsen, goed bereikbaar vanuit Oirschot en Middelbeers. U kunt zowel telefonisch, 0499-476199 als per mail, info@berkersvloeren.nl een afspraak maken in onze showroom waar zowel de PU gietvloer te bewonderen is als onze verschillende woonbeton-betonlook vloeren.

Offerte aanvragen
Showroom
Fotogalerij
Film
Facebook   Instagram   Pinterest


RTL4 Help mijn man is klusser en sneldrogende cementdekvloer plus PVC vloer
Maandag 18 februari jl. zijn de opnames geweest van het nieuwe seizoen "Help mijn man is klusser" van RTL4 met John Williams waarbij Berkers Vloeren een bijdrage heeft geleverd met de sneldrogende cementdekvloer...
Lees meer

Onduidelijkheid vloerverwarming en wapeningsnet
Het wapeningsnet waaraan de vloerverwarmingsslagen wordt vastgemaakt heeft...
Lees meer