Betonlook gietvloer


Een betonlook Epoxy of PU gietvloer is wellicht wel de meest bekende en uitgevoerde betonlook afwerking. Bij deze kunststofafwerking worden twee verschillende kleuren grijs samen gegoten. De verhoudingen kunnen in overleg met de applicateur worden vastgesteld waardoor er geen vast patroon mogelijk is wat elke betonlook gietvloer uniek maakt.Berkers Vloeren realiseert PU betonlook gietvloeren landelijk op projectbasis voor de retail en zakelijke markt in samenwerking met een landelijke partner. Voor particulieren maken we op beperkte schaal gietvloeren, voornamelijk in Brabant of binnen een straal van maximaal 50 km vanaf Eindhoven.


Uiteraard worden deze gietvloeren in andere kleurstellingen dan met grijs op dezelfde wijze gerealiseerd. Deze zogenaamde betonlook vloeren worden dan ook weleens “marmerlook” of “gevlamde” gietvloeren genoemd.De egale, uni kleur gietvloeren in de verschillende grijstinten worden veelal ook verkocht als betonlook. In woonhuizen wordt veelal de PU gietvloer toegepast doordat deze hard elastisch is en warmer aanvoelt als de Epoxy gietvloer. Een gietvloer is naadloos en strak van design maar wel in meer of mindere mate krasgevoelig hetgeen de betonlook weer meer benadrukt.

 


Betonlook gietvloer
Betonlook gietvloer

Offerte aanvragen
Showroom
Fotogalerij
Film
Facebook   Instagram   Pinterest


RTL4 Help mijn man is klusser en sneldrogende cementdekvloer plus PVC vloer
Maandag 18 februari jl. zijn de opnames geweest van het nieuwe seizoen "Help mijn man is klusser" van RTL4 met John Williams waarbij Berkers Vloeren een bijdrage heeft geleverd met de sneldrogende cementdekvloer...
Lees meer

Onduidelijkheid vloerverwarming en wapeningsnet
Het wapeningsnet waaraan de vloerverwarmingsslagen wordt vastgemaakt heeft...
Lees meer