Concrete Design Woonbeton


Concrete Design Woonbeton is een cementgebonden gietvloer welke een robuuste uitstraling heeft met oneffenheden in de vloer en mogelijkheid tot craquelé doordat er gewerkt wordt met water en witte cement. Concrete Design Woonbeton heeft een minimalistische uitstraling en is momenteel verkrijgbaar is in circa 45 unieke kleurstellingen allen gemaakt op cementbasis hetgeen de natuurlijke look van het woonbeton benadrukt!


Woonbeton Concrete Design


Woonbeton Concrete Design heeft een opbouwhoogte van circa 4-6 mm en wordt afgewerkt met een speciale ECO Sealer. U dient rekening te houden met een realisatietermijn van circa 3 tot 4 dagen, waarbij de vloer na 7 dagen na realisatie belastbaar is met vloeistoffen. Concrete Design Woonbeton heeft een lichte glans graad en gezien het robuuste karakter van de vloer wordt dit woonbeton voornamelijk toegepast bij projecten zoals in winkels.


Concrete Design Woonbeton heeft een robuustere uitstraling dan de PU betonlook gietvloer doordat deze minder strak is, oneffenheden kent en structuren in het woonbeton heeft, hierdoor heeft u bij deze vloer meer het gevoel van een gevlinderde betonvloer. Het voordeel ten op zichte van de gevlinderde betonvloer is dat u niet te maken heeft met lange droogtijden en risico's tot blijvende bevuiling tijdens de drogingsperiode, hetgeen het bouwproces versnelt en minder complex maakt. Concrete Design Woonbeton wordt dan ook pas gelegd in de laatste fase van het afbouwproces.


Om een goede indruk te krijgen van de mogelijke kleurstellingen en het uiterlijk van deze unieke woonbeton vloer kunt u een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom. U kunt hiervoor telefonisch contact opnemen met Willeke Berkers, bereikbaar op 0499-476199Offerte aanvragen
Showroom
Fotogalerij
Film
Facebook   Instagram   Pinterest


RTL4 Help mijn man is klusser en sneldrogende cementdekvloer plus PVC vloer
Maandag 18 februari jl. zijn de opnames geweest van het nieuwe seizoen "Help mijn man is klusser" van RTL4 met John Williams waarbij Berkers Vloeren een bijdrage heeft geleverd met de sneldrogende cementdekvloer...
Lees meer

Onduidelijkheid vloerverwarming en wapeningsnet
Het wapeningsnet waaraan de vloerverwarmingsslagen wordt vastgemaakt heeft...
Lees meer