Zandcementvloeren bedrijven & aannemers

De zandcementvloer ofwel cementdekvloer is zowel in nieuwbouw als bij verbouwingsprojecten een belangrijk onderdeel in het bouw- en beslissingsproces. Bedrijfsmatig worden veelal hogere en specifiekere eisen gesteld aan de druksterkte en eventuele afwerking van de zandcementvloer. Indien de zandcementvloer als eindafwerking van uw bedrijfsvloer is bedoeld kan bijvoorbeeld het aanbrengen van een slijtlaag of pleisterlaag een uitkomst zijn voor het beoogde gebruik van de zandcement dekvloer. Sneldrogende zandcementvloeren zijn een uitkomst om uw bedrijfcontinuÔteit tot een minimum te beperken. Door gebruik te maken van droogtijdversnellers in de speciemortel kan de zandcementvloer al reeds na 5, 10 of 16 dagen voorzien worden van een vloerafwerking waarbij het restvochtgehalte minder is dan 2%.

Kunststofvloeren bedrijven en aannemers

Ook in de behoefte van industriŽle vloerafwerking kan Berkers Totaal Vloeren voorzien op het gebied van gietvloeren, coatings, troffelvloeren en siergrindvloeren. De voorgenoemde kunststofvloeren zijn naadloos kunnen in verschillende soorten, kleuren en kwaliteiten worden geleverd waarbij de juiste keuze inherent is aan de wensen van de klant en het voorgenomen gebruik van de vloer. Verschillende mogelijkheden van gietvloeren zijn: marmerlook ofwel betonlook gietvloeren, egale gietvloeren, gietvloeren met antislip of decochips en chemisch resistent. Ook in de siergrind zijn de mogelijkheden legio namelijk met open structuur, dichte structuur, marmerstone siergrind en het naar eigen inzicht bepalen van verschillende kleuren grind verwerking voor een unieke vloer. Afhankelijk van uw wensen en soort project werkt Berkers Totaal Vloeren op het gebied van kunststofvloeren samen met twee landelijk opererende bedrijven.

Gietvloer industriele keuken
Gietvloer industriele keuken

PVC Vloeren bedrijven

Berkers Totaal Vloeren kan naast de realisatie van de cementdekvloeren als vloerafwerking ook pvc vloeren realiseren. Voordat er gestart kan worden met het verlijmen van de pvc vloer zal altijd eerst de ondergrond geŽgaliseerd moeten worden.


Een pvc vloer kan op vrijwel elke vormvaste, stabiele en schone ondergrond gerealiseerd worden met een minimale opbouwhoogte van 5,5 mm inclusief egalisatie. Kortom, een pvc vloerafwerking biedt een uitkomst bij renovatieprojecten waarbij niet eerst de volledige ondervloer hoeft te worden gesloopt.

Berkers Totaal Vloeren heeft de pvc keuze gemaakt voor mFLOR, een zeer hoogwaardige pvc vloer voor projectmatig gebruik en eenvoudig in onderhoud.

Betonlook vloer bedrijven en aannemers

Berkers Totaal Vloeren heeft een breed assortiment in betonlookvloeren, waarbij elke type betonlook vloer een unieke en eigen uitstraling heeft waarvan elke vloer eigen eigenschappen heeft. Laat u goed informeren welk type betonlook vloer bij uw bedrijf past, zowel op functioneel als esthetisch gebied. Uiteraard kunt u de betonlook vloeren ook in onze showroom bekijken.

Uw voordelen:

  • U kunt van ons een deskundig advies verwachten waarbij rekening gehouden wordt met uw wensen en het gebruik van de zandcement dekvloer en/of vloerafwerking zoals gietvloer, pvc vloer, troffelvloer, betonlook vloer of siergrind.
  • Mogelijkheid tot levering van sneldrogende cementdekvloeren zodat uw bedrijfscontinuÔteit niet in gevaar komt.
  • U ontvangt een uitgebreide prijsopgave met advies, specificatie van de kosten en werkwijze.
  • Korte communicatie lijnen , meedenkend met uw project en als het even kan problemen voor zijn.
  • Zandcement dekvloeren: optimale gegarandeerde kwaliteit speciemortel.
  • Concurrerende prijzen en NOA garantie Afbouw.

Vraag hier uw offerte/advies aan voor een zandcement vloer, betonlook vloer, pvc, gietvloer en/of siergrindvloer.

Offerte aanvragen

Showroom

Fotogalerij

Film

Nieuws

Nieuwsbrief ontvangen

ReferentiesFacebook Twitter


RTL4 Help mijn man is klusser en sneldrogende cementdekvloer plus PVC vloer
Maandag 18 februari jl. zijn de opnames geweest van het nieuwe seizoen "Help mijn man is klusser" van RTL4 met John Williams waarbij Berkers Vloeren een bijdrage heeft geleverd met de sneldrogende cementdekvloer...
Lees meer

Onduidelijkheid vloerverwarming en wapeningsnet
Het wapeningsnet waaraan de vloerverwarmingsslagen wordt vastgemaakt heeft...
Lees meer

>> meer nieuws <<

Twitter: @BerkersVloeren
Berkers Vloerenbedrijf
Ekkersrijt 4403
5692 DL SON

Bezoek showroom op afspraak

T: 00 31 (0)499 - 47 61 99
W: www.BerkersVloeren.NL
W: www.Totaal-Vloeren.NET
E: info@berkersvloeren.nl


Berkers Totaal Vloeren
Over ons
Vloeren showroom
Route Berkers Totaal Vloeren
Vloeren in de media
Referenties
Fotogalerij
Nieuwsbrief
Garanties
Privacy Disclamer
  Vloeren
Cementdekvloeren
Gietvloeren
PU Gietvloeren
Betonlook vloeren
Coating betonvloer
mFLOR PVC vloeren
Siergrindvloeren
Onderhoudsadvies
  Werkgebied
Brabant
Limburg
Noord Holland
Zuid Holland
Utrecht
Gelderland
  Noa afbouwgarantie
Copyright © 2017 Berkers Vloeren | sitemap