Cementdekvloer


Een cementdekvloer wordt aangebracht om een bestaande vloer glad te maken. Hierdoor wordt de bestaande vloer egaal en is deze gebruiksklaar voor een eventuele vloerafwerking. Maar ook het wegwerken van leidingen of vloerverwarming kunnen een reden zijn voor het maken van een cement dekvloer.

Vakmanschap


Een cementdekvloer aanleggen moet goed gebeuren, want het is een vak apart. Bij Berkers Vloerenbedrijf bent u aan het juiste adres voor uw cement dekvloer. Onze jarenlange ervaring en vakmanschap zorgen ervoor dat wij een gerenommeerde naam zijn in de vloerenbranche. Wij maken uw vloer door middel van een silo-systeem en een vol geautomatiseerde pomp. Hierdoor garanderen we continue de kwaliteit van de specie en bespaart dit ruimte op de werklocatie.


Een cement dekvloer leggen vereist de nodige precisie, het is immers één van de basiselementen van een gebouw. Het is daarom ook van belang dat u zich goed laat adviseren en inlichten over een dergelijke vloer. Een professioneel vloerenbedrijf als Berkers Vloerenbedrijf kan hierin uw geschikte partner zijn. Bij ons krijgt u bovendien 5 jaar garantie op een cement dekvloer.

Voor meer informatie en contact belt u naar 0499 47 61 99.

Offerte aanvragen
Showroom
Fotogalerij
Film
Facebook   Instagram   Pinterest


RTL4 Help mijn man is klusser en sneldrogende cementdekvloer plus PVC vloer
Maandag 18 februari jl. zijn de opnames geweest van het nieuwe seizoen "Help mijn man is klusser" van RTL4 met John Williams waarbij Berkers Vloeren een bijdrage heeft geleverd met de sneldrogende cementdekvloer...
Lees meer

Onduidelijkheid vloerverwarming en wapeningsnet
Het wapeningsnet waaraan de vloerverwarmingsslagen wordt vastgemaakt heeft...
Lees meer