Praktische informatie sneldrogende cementdekvloer


Voor de meeste vloerafwerkingen op een cement dekvloer geldt dat het restvochtpercentage niet hoger mag zijn dan de 2-2,5 %. Door het toevoegen van een droogtijdversneller aan de mortelspecie zand/cement wordt de droogtijd van de cementdekvloer versneld naar 4, 10 of 16 dagen waarna de cement dekvloer gereed is voor bedekking. Een traditionele gelegde cement dekvloer heeft een droogtijd circa 1 week per 10 mm dikte cementdekvloer met een minimum van 28 dagen. Dat wil zeggen een cementdekvloer van 70 mm dik heeft een gemiddelde droogtijd van circa 7 weken voordat de vloerafwerking gelegd kan worden.

Onderstaand kunt u de praktische informatie over droogtijdversnellers in cementdekvloeren downloaden. Bij uw orderbevestiging ontvangt u ook altijd de vochtmeetinstructies voor uw vloerafwerkingsleverancier of u kunt deze bij ons opvragen per e-mail info@berkersvloeren.nl.


Informatieblad droogtijdversneller cementdekvloer


Download hier de praktische informatie over sneldrogende cementdekvloeren.

Offerte aanvragen
Showroom
Fotogalerij
Film
Facebook   Instagram   Pinterest


RTL4 Help mijn man is klusser en sneldrogende cementdekvloer plus PVC vloer
Maandag 18 februari jl. zijn de opnames geweest van het nieuwe seizoen "Help mijn man is klusser" van RTL4 met John Williams waarbij Berkers Vloeren een bijdrage heeft geleverd met de sneldrogende cementdekvloer...
Lees meer

Onduidelijkheid vloerverwarming en wapeningsnet
Het wapeningsnet waaraan de vloerverwarmingsslagen wordt vastgemaakt heeft...
Lees meer