Gietvloer HelmondEen betonlook gietvloer wordt geheel naadloos gelegd en verbindt ruimtes aan elkaar. Letterlijk. Zo creëer je een perfecte basis voor je interieur! Hou je van naadloos en strak en wil je toch iets levendigers dan kan de gietvloer uitgevoerd worden in twee kleuren. Zo krijg je een meer betonlook effect. Sinds kort realiseren wij ook de gietvloer NATURE voor een nog levendiger en natuurlijker effect. Voor ieder wat wils.

Berkers vloeren adviseert over de opbouw van de vloer tot en met de eindafwerking. Onze interieurarchitecte denkt mee over kleurcombinaties van de vloer passend bij eventuele aansluitende vloeren en of keuken en andere materialen. U kunt ook een aantal kleurstalen mee naar huis nemen om in de woning te bekijken hoe de kleur uitvalt zeker met betrekking tot de lichtinval van de woning. Zo komen we samen tot de juiste keuze en kleur van uw vloer zodat u gegarandeerd bent van jarenlang woonplezier!

Bent u op zoek naar een gietvloer of woonbeton vloer in Helmond? Kom dan eens kijken in onze goed bereikbare showroom in Noord Brabant bij meubelplein Ekkersrijt in Son bij Eindhoven. U kunt zowel telefonisch, 0499-476199 als per mail, info@berkersvloeren.nl een afspraak maken in onze showroom, goed bereikbaar vanuit Helmond.

Offerte aanvragen
Showroom
Fotogalerij
Film
Facebook   Instagram   Pinterest


RTL4 Help mijn man is klusser en sneldrogende cementdekvloer plus PVC vloer
Maandag 18 februari jl. zijn de opnames geweest van het nieuwe seizoen "Help mijn man is klusser" van RTL4 met John Williams waarbij Berkers Vloeren een bijdrage heeft geleverd met de sneldrogende cementdekvloer...
Lees meer

Onduidelijkheid vloerverwarming en wapeningsnet
Het wapeningsnet waaraan de vloerverwarmingsslagen wordt vastgemaakt heeft...
Lees meer