Betonlook Vloeren


Betonlook vloeren zijn de trend van vandaag waarbij de wens van uitstraling varieert van industrieel naar trendy design.

Voor de industriële uitstraling wordt vaak gezocht naar de natuurlijke betonlook vloer zoals de gevlinderde betonvloer, gepolijste betonvloer of gepleisterde cementdekvloer. Incidenteel wordt er gekozen voor een gevlinderde cementdekvloer. Al deze robuuste industriële betonlook vloeren dienen om praktische redenen voor onderhoud nog na de droging te worden afgewerkt zoals met een coating of impregnatie.

Een andere categorie betonlook vloeren zijn de betonlook vloeren welke gedeeltelijk gemaakt zijn van natuurlijke materialen zoals beton of volledig kunstmatig zoals de betonlook gietvloeren. Welke betonlook vloer bij u past, kunt u bekijken in onze showroom en laat u dan uitvoerig inlichten over de specifieke kenmerken van elke betonlook vloer.


Gepleisterde cementdekvloer voorzien van transparante matte coating

Voor een strakke en moderne vloer kiest u een betonlook vloer

De vraag naar een betonlook vloer wordt steeds groter. De industriële en robuuste uitstraling van vloeren is vandaag de dag een echte trend en een betonlook vloer past hier goed in. Betonlook, oftewel een woonbeton vloer, heeft het uiterlijk van een echte gevlinderde betonvloer, maar heeft betere eigenschappen. Een echte betonvloer is namelijk niet echt geschikt voor huiselijk gebruik. Niet alleen voor bij u thuis, ook in zakelijke omgevingen en vooral in trendy winkels zult u een betonlook vloer tegenkomen. Er zijn verschillende soorten betonlook vloeren waar u uit kunt kiezen.

Welke soorten betonlook vloeren zijn er?

Venetiaans woonbeton is een prachtige vorm van een betonlook vloer. Dit is een unieke vloer die in de laatste afwerkingsfase volledig handmatig wordt gerealiseerd. Met een dikte van 2 tot 3 millimeter, hoeft u zich ook niet druk te maken om eventuele lange droogtijden. Ter afwerking wordt er een transparante matte coating aangebracht, wat de vloer direct vloeistofdicht maakt. Andere soorten betonlook vloeren, zijn de populaire PU en epoxy vloeren. Een PU vloer is op basis van de kunststof polyurethaan en zorgt voor een harde maar flexibele vloer, dat warm en zacht aanvoelt. Een PU vloer wordt veel voor woningen gekozen. Een epoxy vloer daarentegen, komt u vaak tegen in industriële ruimtes. Dit is een oersterke en slijtvaste vloer, dat bovendien bestand is tegen zuren en chemische producten.

Alle vloeren met betonlook zijn te verkrijgen bij Berkers Vloeren

Voor welk soort vloeren met betonlook u ook kiest, ze zijn te realiseren door Berkers Vloeren. Het is voor betonlook vloeren erg belangrijk dat ze deskundig en professioneel geplaatst worden, want u wilt er uiteraard lange tijd van genieten. Wij zijn al sinds 1993 gespecialiseerd op het gebied van betonvloeren en betonlook vloeren. In onze showroom kunt al onze vloeren bekijken, u hoeft alleen maar even een afspraak te maken. Wij leggen u dan graag de eigenschappen van onze betonlook vloeren uit.

Offerte aanvragen
Showroom
Fotogalerij
Film
Facebook   Instagram   Pinterest


RTL4 Help mijn man is klusser en sneldrogende cementdekvloer plus PVC vloer
Maandag 18 februari jl. zijn de opnames geweest van het nieuwe seizoen "Help mijn man is klusser" van RTL4 met John Williams waarbij Berkers Vloeren een bijdrage heeft geleverd met de sneldrogende cementdekvloer...
Lees meer

Onduidelijkheid vloerverwarming en wapeningsnet
Het wapeningsnet waaraan de vloerverwarmingsslagen wordt vastgemaakt heeft...
Lees meer