Betonlook Vloeren


Betonlook vloeren zijn de trend van vandaag waarbij de wens van uitstraling varieert van industrieel naar trendy design.

Voor de industriële uitstraling wordt vaak gezocht naar de natuurlijke betonlook vloer zoals de gevlinderde betonvloer, gepolijste betonvloer of gepleisterde cementdekvloer. Incidenteel wordt er gekozen voor een gevlinderde cementdekvloer. Al deze robuuste industriële betonlook vloeren dienen om praktische redenen voor onderhoud nog na de droging te worden afgewerkt zoals met een coating of impregnatie.

Een andere categorie betonlook vloeren zijn de betonlook vloeren welke gedeeltelijk gemaakt zijn van natuurlijke materialen zoals beton of volledig kunstmatig zoals de betonlook gietvloeren. Welke betonlook vloer bij u past, kunt u bekijken in onze showroom en laat u dan uitvoerig inlichten over de specifieke kenmerken van elke betonlook vloer.


Gepleisterde cementdekvloer voorzien van transparante matte coating

Offerte aanvragen
Showroom
Fotogalerij
Film
Facebook   Instagram   Pinterest


RTL4 Help mijn man is klusser en sneldrogende cementdekvloer plus PVC vloer
Maandag 18 februari jl. zijn de opnames geweest van het nieuwe seizoen "Help mijn man is klusser" van RTL4 met John Williams waarbij Berkers Vloeren een bijdrage heeft geleverd met de sneldrogende cementdekvloer...
Lees meer

Onduidelijkheid vloerverwarming en wapeningsnet
Het wapeningsnet waaraan de vloerverwarmingsslagen wordt vastgemaakt heeft...
Lees meer