Gietvloer Tilburg

Helemaal de trend van deze tijd zijn gietvloeren en betonlook vloeren. Ze zijn zowel strak, designvol als industrieel. De wens voor woonbeton-gietvloeren wordt steeds groter.
Met een betonlook-gietvloer heeft u dan ook een goede basis voor uw woonhuis en gecombineerd met natuurlijke materialen en contrasterende kleuren zorgt dit voor sfeer in uw interieur. Voor ieder wat wils, zowel voor een wat strakker design als een meer natuurlijkere, industriële sfeer in uw woning!

Berkers vloeren geeft uitleg over de vloeropbouw van uw nieuwbouw woning of bij een renovatie van uw bestaande woning. Wij adviseren u tevens over de verschillende vloertypen en onze interieurstyliste helpt aan de hand van uw wensen en eisen met het uitkiezen van het vloertype zowel als de juiste kleur van de vloer die past bij uw persoonlijke sfeer! Kortom een goede basis zorgt voor jarenlang woonplezier waarin het fijn thuiskomen is.

In onze showroom die direct aan de snelweg ligt op industrieterrein Ekkersrijt in Son nabij Eindhoven kunt u deze verschillende vloeren bewonderen op afspraak. U kunt zowel telefonisch, 0499-476199 als per mail, info@berkersvloeren.nl een afspraak maken voor in onze showroom, alwaar de verschillende gietvloeren en woonbeton vloeren te bewonderen zijn.


Offerte aanvragen
Showroom
Fotogalerij
Film
Facebook   Instagram   Pinterest


RTL4 Help mijn man is klusser en sneldrogende cementdekvloer plus PVC vloer
Maandag 18 februari jl. zijn de opnames geweest van het nieuwe seizoen "Help mijn man is klusser" van RTL4 met John Williams waarbij Berkers Vloeren een bijdrage heeft geleverd met de sneldrogende cementdekvloer...
Lees meer

Onduidelijkheid vloerverwarming en wapeningsnet
Het wapeningsnet waaraan de vloerverwarmingsslagen wordt vastgemaakt heeft...
Lees meer