Gietvloer Roermond


Zowel de vraag naar gietvloeren als betonlook vloeren kent de laatste jaren een flinke toename. De vloeren worden steeds populairder en niet alleen in nieuwbouwprojecten maar ook bij renovatie en verbouwingen van woonhuizen wordt steeds vaker een naadloze gietvloer of betonlook vloer gerealiseerd. Aan de hand van uw wensen en eisen komen we samen tot de juiste type betonlook vloer passend bij uw stijl en smaak.

Berkers vloeren is specialist op het gebied van cementdekvloeren, gietvloeren en betonlook vloeren en adviseert over de opbouw van de vloer tot en met de eindafwerking. Onze interieurstyliste denkt mee over kleurcombinaties van de vloer passend bij eventuele aansluitende vloeren en of keuken en andere materialen.De verschillende woonbeton vloeren zijn allen te zien in onze showroom.

Bent u op zoek naar een gietvloer of woonbeton vloer in Roermond? Laat u inspireren in onze goed bereikbare showroom in Noord Brabant. U kunt zowel telefonisch, 0499-476199 als per mail, info@berkersvloeren.nl een afspraak maken in onze showroom in Son nabij Eindhoven, goed bereikbaar vanuit Roermond, Weert, Den Bosch en Nijmegen.

Offerte aanvragen
Showroom
Fotogalerij
Film
Facebook   Instagram   Pinterest


RTL4 Help mijn man is klusser en sneldrogende cementdekvloer plus PVC vloer
Maandag 18 februari jl. zijn de opnames geweest van het nieuwe seizoen "Help mijn man is klusser" van RTL4 met John Williams waarbij Berkers Vloeren een bijdrage heeft geleverd met de sneldrogende cementdekvloer...
Lees meer

Onduidelijkheid vloerverwarming en wapeningsnet
Het wapeningsnet waaraan de vloerverwarmingsslagen wordt vastgemaakt heeft...
Lees meer