Gietvloer & coating systemen


Winkels, kantoren en fabrieken hebben al jarenlang goede ervaringen met gietvloeren en coating-systemen.


De gietvloer heeft een lage opbouwhoogte van circa 2-3 mm waardoor deze ideaal is bij renovatie waarbij de gietvloer over vrijwel elke vormvaste ondergrond kan worden aangebracht. Afhankelijk van de ondergrond zal deze nog wel voorbehandeld moeten worden voordat deze geschikt is voor het leggen van een gietvloer. Gietvloeren realiseren we landelijk op projectbasis voor de retail en zakelijke markt in samenwerking met een landelijke partner. Voor de particuliere sector realiseren we op beperkte schaal gietvloeren, voornamelijk in Brabant en binnen een straal van circa 30 km vanaf Eindhoven.

Epoxy coating


De epoxy coatingsystemen wordt afhankelijk van de toepassing, in verschillende opbouwen aangebracht: van decoratief tot zeer chemisch resistent. Dit is dan ook de reden waarom wij graag van u vernemen voor welke ruimte, toepassing en gebruikerseisen de coatingvloer aan moet voldoen. Zo kunt u de vloer in mat, zijdeglas en in meer of mindere mate antislip laten uitvoeren.

Epoxy gietvloeren


De Epoxy gietvloeren zijn zelf nivellerende vloersystemen, opgebouwd uit hoogwaardig bindmiddel en inerte vulstoffen. In zijn basisvorm ontstaat hierdoor een gladde en glanzende vloerafwerking in een standaard laagdikte vanaf circa 1 mm. De gietvloer-systemen zijn in hoogglas, mat en zijdeglans uit te voeren. Daarnaast is uitvoering met antislip in de gietvloer en kan het systeem door het instrooien van deco chips een terrazzo uiterlijk krijgen. Door de uitermate hoge mechanische en chemische resistentie wordt deze gietvloer veelal als slijt en/of vloeistofdichte afwerking gebruikt op plaatsen waar een hogere belasting geldt. Voorbeelden hiervan  magazijnen, bouwmarkten en productieruimten.

PU Gietvloeren


Een gietvloer is een 2-componenten, oplosmiddelvrije, 2 tot 3 mm dikke vloerafwerking op basis van polyrethaan. Geschikt als duurzame, naadloze afwerking van cement- en anhydrietgebonden ondergronden in kleur. De PU gietvloer is naadloos, hard-elastisch, vloeistofdicht, stofvrij en goed te reinigen en zelf nivellerend. De PU gietvloer wordt veelal toegepast als afwerking van vloeren in: woningen, laboratoria, ziekenhuizen,  kantines, musea, technische ruimtes en sportaccommodaties.Betonlook gietvloer
Betonlook gietvloer

Offerte aanvragen
Showroom
Fotogalerij
Film
Facebook   Instagram   Pinterest


RTL4 Help mijn man is klusser en sneldrogende cementdekvloer plus PVC vloer
Maandag 18 februari jl. zijn de opnames geweest van het nieuwe seizoen "Help mijn man is klusser" van RTL4 met John Williams waarbij Berkers Vloeren een bijdrage heeft geleverd met de sneldrogende cementdekvloer...
Lees meer

Onduidelijkheid vloerverwarming en wapeningsnet
Het wapeningsnet waaraan de vloerverwarmingsslagen wordt vastgemaakt heeft...
Lees meer