Home » CTA

In 1993 is Han Berkers gestart als cementdekvloeren specialist maar al vrij snel is het vloerenaanbod uitgegroeid naar diverse vloerafwerkingen. Doordat wij van oorsprong een cementdekvloeren bedrijf zijn, hebben wij veel kennis in huis op het gebied van ondervloeren en kunnen wij u dan ook uitstekend adviseren in de vloeropbouw.

Onze corebusiness is na de opening van de showroom volledig verschoven van de cementdekvloeren naar de betonlook vloerafwerkingen. Wij bieden een breed assortiment verschillende betonlook vloeren en blijven actief in de ontwikkeling hiervan.

Benieuwd naar de kosten van een woonbeton en/of gietvloer

Ontvang vrijblijvend advies en opgave van kosten van de verschillende betonlook vloeren.
Voor elke interieur is er wel een passende naadloze woonbeton of gietvloer vloerafwerking.

Ziet u door de bomen het bos niet meer?
In de showroom kunt u een uitgebreid assortiment woonbeton en gietvloeren bekijken en maken wij u wegwijs in het bos van de betonlook vloeren.

Laat u inspireren & informeren, bezoek de showroom

Woonbeton, designbeton, gevlinderd beton, leefbeton
PU gietvloer, Epoxy gietvloer, cementgebonden gietvloer, coating etc

Ziet u door de bomen het bos niet meer?
In de showroom van Berkers Vloerenkunt u een uitgebreid assortiment woonbeton en gietvloeren bekijken
en maken wij u wegwijs in het bos van de betonlook vloeren.

Zien voelen en vergelijken?

Benieuwd naar de verschillen van woonbeton en gietvloeren?
Voor elk interieur, van industrieel tot landelijk, modern tot klassiek, is er een passende naadloze vloerafwerking met unieke uitstraling.

In de showroom van Berkers Vloeren kunt u een uitgebreid assortiment betonlook vloeren zien, voelen en vergelijken.

Categorie betonlook vloeren

Gratis kleuradvies van

één van onze adviseurs

Categorie betonlook vloeren

Kleuradvies

Inspiratie & advisering

Categorie betonlook vloeren

Vrijblijvende offerte

Woonbeton & Gietvloeren

Categorie betonlook vloeren

Gratis adviesgesprek

Zien, voelen & vergelijken

Gratis kleuradvies woonbeton en gietvloeren

Joyce van Luik en Willeke Berkers willen met hun passie voor kleur en interieur u graag adviseren en verrassen met de uiteenlopende mogelijkheden en hun professionele kijk.
Voor een gratis kleuradvies adviseren wij kleurstalen mee te nemen naar de showroom. Denk hierbij aan stalen van de keuken, aanrechtblad, staal of kussen van de stof of leer van het bankstel, gordijnen, behang etc.
Foto's van meubels en/of sfeerimpressies van de beoogde stijl van uw interieur helpen zeker ook voor een optimaal advies.
Samen wordt er dan gekeken naar de verschillende mogelijkheden voor de beoogde stijl van uw interieur.

Voorafgaand aan een kleurafspraak is veelal eerst een oriënterende en informatieve afspraak in de showroom waarbij uw wensen en verschillende mogelijkheden van gietvloeren en woonbeton worden besproken.
In dit oriënterend gesprek kan ook al globaal naar de verschillende kleuren worden gekeken.
Tijdens de kleurafspraak worden alle interieur- en kleuraspecten verder uitgediept.
Het is na de kleurafspraak ook mogelijk om een selectie van de gekozen kleurstalen enkele dagen te lenen zodat u thuis rustig de kleuren kunt bekijken.

Wat is de prijs van een betonlook vloer?

De prijs van een naadloze betonlook vloerafwerking is afhankelijk van een aantal factoren.

Bij het berekenen van de prijs van de woonbeton of gietvloer moeten we rekening houden met een aantal aspecten onder andere het aantal vierkante meters, de ondergrond, de afstand naar het project en het gebruikte materiaal (type woonbeton of gietvloer en hoeveelheid). Wij hebben verschillende soorten betonlook vloerafwerkingen zoals o.a. de populaire Lavasteen gietvloer en Bio Cement gietvloer, Venetiaans en Design Woonbeton maar natuurlijk ook de traditioneel Epoxy en PU gietvloer.

Type vloerafwerking

Materiaal inkoop, verbruik en opbouw vloersysteem verschilt per type vloerafwerking. De totale inkoop per vloersysteem per vierkante meter is dus voor elk type woonbeton of gietvloer (materiaal) anders en bepalend voor de uiteindelijke m² prijs.

De grote van de betonlook-vloer

Een belangrijke kostenpost in de realisatie van een betonlook vloer zit in de voorbereiding, arbeids- en transportkosten. De realisatie van een groot oppervlak is in verhouding sneller gebeurd ten opzichte van een klein vloeroppervlakte. In de praktijk betekent dit dat wij voor een lagere vierkante meter prijs een groter vloeroppervlakte kunnen realiseren en een klein vloeroppervlakte dus relatief gezien duur is.

Woonplaats

Betonlook vloeren zijn ambachtelijke en arbeidsintensieve vloerafwerkingen. Gemiddeld genomen zijn wij vier tot vijf dagen bezig met de realisatie van een betonlook vloer. De afstand en reistijd naar het project hebben hierdoor invloed op de transportkosten.

Type ondergrond

Het type ondervloer is bepalend voor de voorbereidingskosten. De ondergrond moet namelijk eerst goed worden voorbereid voordat de woonbeton of gietvloer gelegd kan worden.

BTW Tarief

Voor woonhuizen ouder dan 2 jaar geldt voor de meeste woonbeton en gietvloeren een verlaagd BTW tarief van 9%. Voor nieuwbouw en zakelijke projecten is helaas een BTW tarief van 21% verschuldigd.

Prijs betonlook vloer

Benieuwd naar de exacte prijs voor uw betonlook woonbeton of gietvloer? U kunt geheel gratis een of meerdere offertes aanvragen voor de gewenste woonbeton of gietvloer. Heeft u liever eerst persoonlijk advies over uw nieuwe gietvloer? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op 0499-476199.

Categorie betonlook vloeren

Vrijblijvende offerte

Woonbeton & Gietvloeren

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Categorie betonlook vloeren

Gratis adviesgesprek

Zien, voelen & vergelijken

Wilt u een prijsindicatie ontvangen?

Vul uw gegevens in en ontvang op werkdagen binnen 24 uur een reactie.