Home » CTA

In 1993 is Han Berkers gestart als cementdekvloeren specialist maar al vrij snel is het vloerenaanbod uitgegroeid naar diverse vloerafwerkingen. Doordat wij van oorsprong een cementdekvloeren bedrijf zijn, hebben wij veel kennis in huis op het gebied van ondervloeren en kunnen wij u dan ook uitstekend adviseren in de vloeropbouw.

Onze corebusiness is na de opening van de showroom volledig verschoven van de cementdekvloeren naar de betonlook vloerafwerkingen. Wij bieden een breed assortiment verschillende betonlook vloeren en blijven actief in de ontwikkeling hiervan.

Benieuwd naar de kosten van een woonbeton en/of gietvloer

Ontvang vrijblijvend advies en opgave van kosten van de verschillende betonlook vloeren.
Voor elke interieur is er wel een passende naadloze woonbeton of gietvloer vloerafwerking.

Ziet u door de bomen het bos niet meer?
In de showroom kunt u een uitgebreid assortiment woonbeton en gietvloeren bekijken en maken wij u wegwijs in het bos van de betonlook vloeren.

Laat u inspireren & informeren, bezoek de showroom

Woonbeton, designbeton, gevlinderd beton, leefbeton
PU gietvloer, Epoxy gietvloer, cementgebonden gietvloer, coating etc

Ziet u door de bomen het bos niet meer?
In de showroom van Berkers Vloerenkunt u een uitgebreid assortiment woonbeton en gietvloeren bekijken
en maken wij u wegwijs in het bos van de betonlook vloeren.

Zien voelen en vergelijken?

Benieuwd naar de verschillen van woonbeton en gietvloeren?
Voor elk interieur, van industrieel tot landelijk, modern tot klassiek, is er een passende naadloze vloerafwerking met unieke uitstraling.

In de showroom van Berkers Vloeren kunt u een uitgebreid assortiment betonlook vloeren zien, voelen en vergelijken.

Categorie betonlook vloeren

Gratis kleuradvies van

één van onze adviseurs

Categorie betonlook vloeren

Kleuradvies

Inspiratie & advisering

Categorie betonlook vloeren

Vrijblijvende offerte

Woonbeton & Gietvloeren

Categorie betonlook vloeren

Gratis adviesgesprek

Zien, voelen & vergelijken

Gratis kleuradvies woonbeton en gietvloeren

Wanneer u kleurstalen meeneemt van bijvoorbeeld de keuken, aanrechtblad, staal of kussen van het stof of leer van het bankstel en eventueel andere aansluitende vloeren en bijvoorbeeld foto's van meubels en van de beoogde stijl van uw interieur, kunnen wij u voorzien van een uitgebreid kleuradvies in onze showroom.

Joyce van Luik en Willeke Berkers willen met hun passie voor kleur en interieur u graag adviseren en verrassen met de uiteenlopende mogelijkheden en hun professionele kijk.
Ook is het mogelijk om een selectie van de gekozen kleurstalen enkele dagen te lenen zodat u thuis rustig de kleuren nog kunt bekijken.

Voorafgaand aan een kleurafspraak is veelal eerst een oriënterende en informatieve afspraak waarbij uw wensen en verschillende mogelijkheden van gietvloeren en woonbeton worden besproken.

Categorie betonlook vloeren

Kleuradvies

Inspiratie & advisering

Ondergrond zwevende cementdekvloer

Extra aandacht is nodig voor de ondergrond bij een zwevende cementdekvloer. De ondergrond dient indien nodig te worden uitgevlakt om ervoor te zorgen dat de isolatieplaten vlak gelegd kunnen worden. Grote oneffenheden zijn hierbij niet wenselijk en afhankelijk van het isolatiemateriaal heeft de vloer van oneffenheden in meer of mindere mate last het ontstaan van speling tussen de platen.

Daarnaast moeten ook dikte verschillen in de cementdekvloer zoveel mogelijk worden voorkomen om zo tot een gelijkmatige droging te komen en scheuren zo te voorkomen.

Leggen van isolatie bij een zwevende cementdekvloer

Tijdens het leggen van de isolatieplaten moet er extra aandacht worden besteed dat de isolatieplaten goed tegen elkaar aan worden gesloten. Er moet voorkomen worden dat de aan te brengen cement dekvloer specie contact kan maken met de ondergrond. Bij een uitvoering van een zwevende cement dekvloer om akoestische reden moet uiteraard veel zorg worden besteed aan alle aansluitingen en doorvoeren waarbij nergens de cement dekvloer contact mag maken met wanden. Een algemene vuistregel is dan ook bij een zwevende cementdekvloer randisolatie of randstroken aanbrengen tegen de wanden.

Categorie betonlook vloeren

Vrijblijvende offerte

Woonbeton & Gietvloeren

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Categorie betonlook vloeren

Gratis adviesgesprek

Zien, voelen & vergelijken

Wilt u een prijsindicatie ontvangen?

Vul uw gegevens in en ontvang op werkdagen binnen 24 uur een reactie.