Betonlook vloeren Venlo

Betonlook vloeren zijn er in verschillende uitvoeringen en accenten. Of met wat meer kleurnuances of wat grover van structuur! Wij kunnen u adviseren wat het best passend is bij uw wensen zowel op esthetisch als praktisch gebied.
De betonlook of woonbetonvloer is een goede basis voor iedere gewenste stijl en interieur. Wilt u juist een wat strakker design of gaat u voor een industriële inrichting? Berkers vloeren inventariseert uw wensen om zo tot een persoonlijk eindresultaat te komen waar u jarenlang woonplezier van geniet!

Berkers vloeren is gespecialiseerd in het realiseren van zowel woonbeton vloeren als gietvloeren in Venlo en geheel Noord Brabant. Berkers Vloeren kan u adviseren van de vloeropbouw tot en met de eindafwerking. De grote verscheidenheid die er is aan kleuren van de verschillende woonbeton vloeren zullen u inspireren bij het uitkiezen van de vloer. Ook is er altijd een interieurstylist aanwezig die u kan adviseren bij het uitkiezen van het gewenste type vloer zowel als de gewenste kleur.

In onze showroom kunt u de verschillende vloeren 'live' bewonderen. Vlakbij de snelweg ligt op industrieterrein Ekkersrijt in Son/Eindhoven onze showroom met eigen parkeerplaatsen, goed bereikbaar vanuit Venlo. U kunt zowel telefonisch, 0499-476199 als per mail, info@berkersvloeren.nl een afspraak maken.

Offerte aanvragen
Showroom
Fotogalerij
Film
Facebook   Instagram   Pinterest


RTL4 Help mijn man is klusser en sneldrogende cementdekvloer plus PVC vloer
Maandag 18 februari jl. zijn de opnames geweest van het nieuwe seizoen "Help mijn man is klusser" van RTL4 met John Williams waarbij Berkers Vloeren een bijdrage heeft geleverd met de sneldrogende cementdekvloer...
Lees meer

Onduidelijkheid vloerverwarming en wapeningsnet
Het wapeningsnet waaraan de vloerverwarmingsslagen wordt vastgemaakt heeft...
Lees meer