Berkers Vloeren: Uw betonlook specialist!


Willeke en Han Berkers adviseren en realiseren samen met een klein vast team dagelijks met veel enthousiasme en deskundigheid veel uiteenlopende vloeren.


In 1993 is Han Berkers gestart als cementdekvloeren specialist maar al vrij snel is het vloerenaanbod uitgegroeid naar diverse vloerafwerkingen. Doordat wij van oorsprong een cementdekvloeren bedrijf zijn, hebben wij veel kennis in huis op het gebied van ondervloeren en kunnen wij u dan ook uitstekend adviseren in de vloeropbouw.

Bij Berkers Vloeren kunt u terecht vanaf  (sneldrogende) cementdekvloer tot aan uw eindafwerking namelijk betonlook vloer, woonbeton, gietvloer maar ook voor de vloeistof- en vuil werende afwerking van bijvoorbeeld uw gevlinderde betonvloer door deze te laten voorzien van onze unieke transparante matte coating. De coating heeft een mooie matte afwerking waardoor de natuurlijke uitstraling van uw gevlinderde betonvloer of gepleisterde cementdekvloer zichtbaar blijft.Ons werkgebied ligt, afhankelijk van het type betonlook vloerafwerking alsmede vloeroppervlakte en ondergrond behandelingen, in een straal tot circa 80 km vanaf Son / Eindhoven.

De gepleisterde cementdekvloer hebben wij sinds september 2017 niet meer in ons assortiment en afhankelijk van de situatie kan er als alternatief de industriële betonnenvloer aangeboden worden. Uiteraard voorzien wij nog steeds gepleisterde cementdekvloeren en gevlinderde betonvloeren na de droging van de vloeren van onze unieke transparante matte coating zodat de vloer goed schoon te houden is.


Onze persoonlijke aanpak en brede kennis op vloerengebied kenmerkt ons bedrijf, waarbij wij een uniek uitgebreid aanbod hebben in betonlook vloeren.


Onze vloerenOp onze websites www.BerkersVloeren.nl en www.Totaal-Betonlook.NET  treft u veel informatie en foto's aan over onze vloeren. U kunt ook een afspraak maken voor een bezoek in onze showroom om onze vloeren met eigen ogen te zien.

Wij heten u van harte welkom en zijn u graag van dienst!


Met vriendelijke groet,
Willeke en Han Berkers


Contactgegevens en openingstijden


Berkers Vloeren
Ekkersrijt 4403
5692 DL SON (bij Meubelcentrum Ekkersrijt Eindhoven - Brabant)
Email: info@berkersvloeren.nl

Bezoek showroom op afspraak:
Voor een bezoek aan onze showroom verzoeken wij u vriendelijk telefonisch contact op te nemen voor het maken van een afspraak.

Wij plannen afspraken in onze showroom in op maandag vanaf 13.00 tot 17.00 uur, dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en zaterdags van 09.30 uur tot 14.00 uur.

Telefoonnummer kantoor:
0031 (0) 499 - 47 61 99

Openingstijden kantoor:

Maandag van 13.00 tot 17.00 uur
Dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur

Offerte aanvragen
Showroom
Fotogalerij
Film
Facebook   Instagram   Pinterest


RTL4 Help mijn man is klusser en sneldrogende cementdekvloer plus PVC vloer
Maandag 18 februari jl. zijn de opnames geweest van het nieuwe seizoen "Help mijn man is klusser" van RTL4 met John Williams waarbij Berkers Vloeren een bijdrage heeft geleverd met de sneldrogende cementdekvloer...
Lees meer

Onduidelijkheid vloerverwarming en wapeningsnet
Het wapeningsnet waaraan de vloerverwarmingsslagen wordt vastgemaakt heeft...
Lees meer