Showroom Berkers Vloeren


Door de steeds toenemende vraag naar een showroom heeft Berkers Vloeren besloten aan deze vraag gehoor te geven en hebben wij een kleinschalige showroom op Ekkersrijt 4403 in Son. Dit is vlakbij meubelcentrum Ekkersrijt te Eindhoven / Son, dus leuk te combineren met een bezoek aan het grote Meubelcentrum op Ekkersrijt. De showroom bevindt zich op de 1e verdieping welke enkel per trap toegankelijk is.


In de showroom liggen onze gietvloeren, Venetiaans Woonbeton, Concrete Design Woonbeton en Design Woonbeton vloeren. Daarnaast hebben we grote monsters van de gietvloeren en ook van het unieke Venetiaans Woonbeton en Design Woonbeton.Bezoek showroom, maak een afspraak


Vriendelijk verzoeken wij u telefonisch contact op te nemen met Willeke Berkers, telefoonnummer 0499-476199 voor het maken van een afspraak voor een bezoek in onze showroom.

Wij plannen afspraken in onze showroom in op maandag vanaf 13.00 tot 17.00 uur, dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en zaterdags van 09.30 uur tot 13.30 uur.

De koffie staat voor uw klaar!


Hartelijke groeten,
Willeke en Han BerkersContact en Adresgegevens showroom Berkers Vloeren
Ekkersrijt 4403
5692 DL SON
T: 0499-476199
E: info@berkersvloeren.nl


Vloeren van Berkers VloerenOfferte aanvragen
Showroom
Fotogalerij
Film
Facebook   Instagram   Pinterest


RTL4 Help mijn man is klusser en sneldrogende cementdekvloer plus PVC vloer
Maandag 18 februari jl. zijn de opnames geweest van het nieuwe seizoen "Help mijn man is klusser" van RTL4 met John Williams waarbij Berkers Vloeren een bijdrage heeft geleverd met de sneldrogende cementdekvloer...
Lees meer

Onduidelijkheid vloerverwarming en wapeningsnet
Het wapeningsnet waaraan de vloerverwarmingsslagen wordt vastgemaakt heeft...
Lees meer