Gietvloer Rosmalen, 's Hertogenbosch en Vught


Bent u op zoek naar een strakke, naadlooze vloer die rust en eenheid uitstraalt en een goede basis is voor uw meubels dan is een PU gietvloer iets voor u. De ruime keuze in kleuren zorgt ervoor dat uw gietvloer geheel persoonlijk aansluit bij uw wensen en eisen. Zo creëer je een perfecte basis voor je interieur! Wilt u toch een iets levendigerer naadloze gietvloer dan kan deze worden uitgevoerd in twee kleuren. Zo krijg je een meer betonlook effect. Voor ieder wat wils.

Berkers vloeren adviseert over de opbouw van de vloer tot en met de eindafwerking. Onze interieurarchitecte denkt mee over kleurcombinaties van de vloer passend bij eventuele aansluitende vloeren en of keuken en andere materialen. Ook wordt er gekeken naar de lichtinval van uw woning.  Tevens kunt u ook verschillende grote kleurstalen meenemen en in uw woning de kleur bekijken. Zo weet u zeker dat de kleur past bij uw persoonlijke smaak en stijl.

Bent u op zoek naar een gietvloer of woonbeton vloer in de omgeving 's Hertogenbosch kom dan eens kijken in onze goed bereikbare showroom in Noord Brabant bij meubelplein Ekkersrijt. U kunt zowel telefonisch, 0499-476199 als per mail, info@berkersvloeren.nl een afspraak maken in onze showroom in Eindhoven, goed bereikbaar vanuit 's Hertogenbosch, Rosmalen en Vught.

Offerte aanvragen
Showroom
Fotogalerij
Film
Facebook   Instagram   Pinterest


RTL4 Help mijn man is klusser en sneldrogende cementdekvloer plus PVC vloer
Maandag 18 februari jl. zijn de opnames geweest van het nieuwe seizoen "Help mijn man is klusser" van RTL4 met John Williams waarbij Berkers Vloeren een bijdrage heeft geleverd met de sneldrogende cementdekvloer...
Lees meer

Onduidelijkheid vloerverwarming en wapeningsnet
Het wapeningsnet waaraan de vloerverwarmingsslagen wordt vastgemaakt heeft...
Lees meer