Gietvloer Eersel, Waalre, Bergeijk en Veldhoven


De laatste jaren hebben de gietvloeren en woonbeton vloeren aan populariteit toegenomen en zijn ze helemaal de trend van nu!. Ze zijn zowel goed te combineren in een strak en designvol als in een industrieel interieur. Derhalve wordt de wens voor woonbeton-gietvloeren steeds groter.
Met een betonlook-gietvloer heeft u dan ook een goede basis voor uw woonhuis en gecombineerd met natuurlijke materialen en contrasterende kleuren zorgt dit voor een eigentijdse persoonlijke sfeer in uw interieur.

Bent u op zoek naar een specialist in de regio Eersel, Waalre, Bergeijk en Veldhoven neem dan contact op met Berkers vloeren. Wij kunnen u adviseren van de vloeropbouw tot en met het gewenste vloertype, stijl en kleur van de vloer. Onze specialisten staan u graag persoonlijk te woord.

In onze showroom die direct aan de snelweg ligt op industrieterrein Ekkersrijt in Eindhoven/Brabant kunt u deze verschillende vloeren bewonderen op afspraak onder het genot van een kop koffie. U kunt zowel telefonisch, 0499-476199 als per mail, info@berkersvloeren.nl een afspraak maken.

Offerte aanvragen
Showroom
Fotogalerij
Film
Facebook   Instagram   Pinterest


RTL4 Help mijn man is klusser en sneldrogende cementdekvloer plus PVC vloer
Maandag 18 februari jl. zijn de opnames geweest van het nieuwe seizoen "Help mijn man is klusser" van RTL4 met John Williams waarbij Berkers Vloeren een bijdrage heeft geleverd met de sneldrogende cementdekvloer...
Lees meer

Onduidelijkheid vloerverwarming en wapeningsnet
Het wapeningsnet waaraan de vloerverwarmingsslagen wordt vastgemaakt heeft...
Lees meer