Gietvloeren Brabant

Helemaal de trend van deze tijd zijn strakke design gietvloeren en natuurlijke industriële betonlook vloeren. De wens voor woonbeton- gietvloeren wordt steeds groter.
Met een betonlook- gietvloer heeft u dan ook een goede basis voor uw woonhuis en gecombineerd met natuurlijke materialen zoals hout en staal en contrasterende kleuren zorgt dit voor sfeer in uw interieur.

Bent u op zoek naar een specialist in de regio Brabant dan bent u bij Berkers vloeren aan het juiste adres. Wij hebben alle kennis in huis voor wat betreft de vloeropbouw én u krijgt advies van onze interieurstyliste voor wat betreft het type vloer welke het beste bij uw wensen en smaak aansluit als welke kleur bij uw inrichting past. U heeft dan gegarandeerd jarenlang plezier van uw naadloze betonlook gietvloer.

In onze showroom die direct aan de snelweg ligt op industrieterrein Ekkersrijt in Son nabij Eindhoven in Brabant kunt u deze verschillende vloeren bewonderen op afspraak.  U kunt zowel telefonisch, 0499-476199 als per mail, info@berkersvloeren.nl een afspraak maken voor in onze showroom, alwaar de verschillende gietvloeren en woonbeton vloeren te bewonderen zijn.


Offerte aanvragen
Showroom
Fotogalerij
Film
Facebook   Instagram   Pinterest


RTL4 Help mijn man is klusser en sneldrogende cementdekvloer plus PVC vloer
Maandag 18 februari jl. zijn de opnames geweest van het nieuwe seizoen "Help mijn man is klusser" van RTL4 met John Williams waarbij Berkers Vloeren een bijdrage heeft geleverd met de sneldrogende cementdekvloer...
Lees meer

Onduidelijkheid vloerverwarming en wapeningsnet
Het wapeningsnet waaraan de vloerverwarmingsslagen wordt vastgemaakt heeft...
Lees meer